Zomersale bij ScoutShop, collecteren voor je groep, toffe waterevenementen en meer... • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 16, augustus 2016
Fotowedstrijd: meedoen kan nog!
Ben jij al op zomerkamp geweest met je groep? Je kunt nog tot en met 11 september meedoen aan de fotowedstrijd van Scouting en ScoutShop op Instagram, om kans te maken op een slackline voor je hele groep. Plaats je mooiste zomerkampfoto met #zomerkamp2016 op Instagram!

Lees meer!
Collecteren voor NSGK
Geld ophalen voor je groep én een mooi project steunen? Dat kan tijdens de collecteweek van NSGK! Met je groep kun je collecteren voor NSGK van 14 t/m 19 november 2016. De opbrengst is 100% voor Scouting: 50% van de opbrengst gaat direct naar je groep. Met de andere 50% steun je het Avonturenhuis op Scoutinglandgoed Zeewolde. Opgeven voor de collecte kan tot en met 1 september.
Lees meer!
delen op
Penningmeester LSZW
Kun jij goed financieel navigeren en heb je affiniteit met waterscouting? Elk jaar komen de beste zeilers uit de regionale admiraliteiten bij elkaar voor de landelijke Scoutingzeilwedstrijden. Als penningmeester van dit evenement zorg jij dat de westrijden vlekkeloos verlopen. Je maakt een begroting en bewaakt het budget, door scherp te zijn op de uitgaven. Zo weet jij dit jaarlijkse waterevenement tot een succes te maken!
Lees meer!
delen op
Spel: Zomersale bij ScoutShop
Exclusief voor leden van Scouting Nederland heeft de ScoutShop nu een speciale zomeractie: zomersale! Tot en met aanstaande zondag 14 augustus krijg je 50% korting op geselecteerde artikelen die onmisbaar zijn deze zomer, zoals handige reissetjes, tassen en allerlei leuke boeken en spelletjes om je niet te hoeven vervelen. Plaats de geselecteerde artikelen in je winkelwagen en vul bij het afronden van je bestelling de actiecode 'zomersale' in. De korting wordt dan automatisch verrekend. Shoppen maar!
Lees meer!
delen op
Spel: JOTA-JOTI 2016
Van 14 tot en met 16 oktober kun je met je groep weer volop contact zoeken met scouts in binnen- en buitenland, via radio of internet, en uitdagende technische activiteiten ontdekken: de JOTA-JOTI vindt dan plaats! Ook dit jaar kun je weer een leuke badge, naambandjes en natuurlijk een interactief soldeerkitje bestellen. Het thema Show your e-motion komt helemaal terug in het soldeerkitje Light Mill, dat je sneller kunt laten draaien door er met een zaklamp op te schijnen! De soldeerkitjes, badges en naambandjes bestel je via de servicekring JOTA-JOTI.
Lees meer!
delen op
Spel: Wereld Jamboree
Het lijkt nog heel ver weg, maar begin 2017 gaan de inschrijvingen al open: de Wereld Jamboree in 2019! Dit bucketlist-evenement vindt van 22 juli tot en met 2 augustus 2019 plaats in Amerika, om precies te zijn op een jamboreesite in West Virginia, en heeft als thema Unlock a new world. Iedereen die op 22 juli 2019 tussen de 14 en 18 jaar oud is, kan deelnemen. Een reis om nooit te vergeten! Je blijft op de hoogte via de website en Facebookpagina van het Nederlands contingent. Alvast in de stemming komen? Bekijk het filmpje op de website.
Naar de site
delen op
Ledenvoordeel! Nomad Rugzak Terrapin 20 liter
Ledenvoordeel! Nomad Rugzak Terrapin 20 liter
De Nomad Terrapin Dark Blue is een praktische rugzak voor een dagtocht. Met S-vormige schouderbanden en uitgerust met een ventilerend AVS Essential rugsysteem. De 3D-schuimranden aan de achterzijde van de rugzak (Aircomfort Mesh) zorgen er voor dat de smalle Nomad tourpack zelf niet in aanraking komt met je rug. De smalle heupband zorgt daarnaast nog voor meer stabiliteit. Dit alles maakt de Nomad Terrapin een bijzonder fijne dagrugzak voor dagelijks gebruik. Voor een wandeling, stedentrip of een dagje uit!
Normaal 59,95
Nu voor 39,95
Bestel nu
delen op
 
Trainingen
Workshop Dr. SOL
17 september 2016 | Landelijke Scoutiviteit
Scouts Online
29 oktober 2016 | LSC, Leusden
Joomla!
30 oktober 2016 | LSC, Leusden
Trainingen
delen op
Evenementen
Scouting op HISWA te water
30 augustus-4 september 2016 | Amsterdam
Merwede Trinity Cup
16-18 september 2016 | Utrecht
Landelijke Scoutingzeilwedstrijden
24-25 september 2016 | Zeewolde
Evenementen
delen op
Vacatures
Ken jij Nederland als je broekzak? Word reisbegeleider Dutch Experience!
Je bereidt de komst van Ghanese Scouts en Guides naar Nederland in 2017 voor.
 
Word coördinator van het vrijwilligersbeleid voor 600 medewerkers op Scout-In17!
Als HRM'er bij dit festival voor vrijwilligers zorg jij dat de organisatie een succes is.
 
Als recruiter voor het landelijk HRM-team zet jij de juiste persoon op de juiste plaats!
Weet jij de juiste vrijwilliger voor een functie te vinden én te binden? 
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Google Plus   Youtube

 
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren