Leuke speltips, uitdagende activiteiten en toffe vacatures... • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 26, december 2016
Scoutcard 2017
Vanaf nu kun je in Scouts Online jouw Scoutcard voor 2017 downloaden. Log daarvoor in op Scouts Online en ga bij Mijn Scouting naar Mijn Basisgegevens. Daar kun je de Scoutcard downloaden en printen!
Super Scouting Speltips
4 januari is de geboortedag van Louis Braille, de uitvinder van het brailleschrift. Alle speltakken doen daarom activiteiten die hiermee te maken hebben.
Lees meer!
delen op
Innen regiocontributie
Wist je dat je als regio ook de regiocontributie door het landelijk servicecentrum kunt laten innen? De regiocontributie wordt dan gelijktijdig met de landelijke contributie geïnd. Wil je gebruik maken van deze gratis extra service? Maak dit dan vóór 8 februari 2017 kenbaar via Scouts Online. Voor vragen kun je contact opnemen via financien@scouting.nl.
 
Lees meer!
delen op
Vrijwilligers: Word vakopleider EHBO
Vorig jaar is Scouting Academy samen met het Rode Kruis een leuk project rondom EHBO gestart. En met succes: er zijn instructeurs opgeleid en zij hebben hun eerste snelcursussen EHBO al gegeven. De samenwerking met het Rode Kruis wordt dan ook voortgezet en het team vakopleiders EHBO wordt uitgebreid.
Daarom zijn we op zoek naar instructeurs Eerste Hulp (Rode Kruis of Oranje Kruis), die opgeleid willen worden tot vakopleider om daarna zelf thema-instructeurs voor de snelcursus EHBO op te leiden. Iets voor jou?
Lees meer!
delen op
Vrijwilligers: Netwerkdag scouts met een beperking
Op 19 maart 2017 organiseert het landelijk team voor scouts met een beperking een netwerkdag voor alle leiding van scouts met een beperking. De dag zal vooral gaan om ontmoeten, uitwisselen en inspiratie, en wordt gehouden in De Nieuwe Erven in Amersfoort. Je bent welkom vanaf 10.00 uur en het programma start om 10.30 uur. Rond 16.00 uur is de dag afgelopen. De kosten voor deelname aan de netwerkdag bedragen € 10,- per persoon. De inschrijving via Scouts Online is nu geopend, dus zorg dat je erbij bent!
Aanmelden!
delen op
Bestuur & organisatie: Scouting Magazine 2017
De afgelopen tijd hebben vele scouts in groepen, regio's en op landelijk niveau input gegeven voor een mooie visie over de toekomst van Scouting. En kijken naar de toekomst doen we natuurlijk ook op het gebied van het Scouting Magazine. In 2017 zal er dan ook weer een nieuw magazine uitgegeven worden in een iets andere vorm dan de afgelopen jaren. Een tipje van de sluier: elke groep krijgt de mogelijkheid om zelf bij te dragen aan het Scouting Magazine. Benieuwd naar wat dit precies inhoudt? In het Scouting Magazine van februari leggen we het je uit! Houd ook social media en @-scout in de gaten voor sneak previews van het vernieuwde magazine.
Scouting Original Sticker (zwart)
Scouting Original Sticker (zwart)
Ben jij een trotse scout? Dan heeft de ScoutShop iets heel tofs voor je! Met de Scouting Original 3D-autosticker laat jij zien dat je scout bent. De sticker is verkrijgbaar in het grijs en in het zwart. Bestellen dus en plakken maar!
Nu voor 2,50
Bestel nu
delen op
 
Spel: Iedereen welkom tijdens BP-tocht
Op 11 februari organiseert Scouting van Maasdijk Heerenveen de twintigste BP-tocht in Noord-Nederland. Er zijn tochten van 5, 10 en 20 km met diverse uitdagende activiteiten en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Plus: iedereen is welkom, want het thema is 'Welcome to the familiy!' Ouders, broertjes en zusjes mogen dus ook meelopen. De prijs voor Scoutingroepen is € 4,50 per persoon en vol=vol.
Lees meer!
delen op
 
Vacatures
Projectleider HIT
Zet de lijnen uit voor een succesvolle HIT.
 
Teamlid communicatie HRM
Zorg jij ervoor dat iedereen weet wat er gebeurt op het gebied van HRM?
 
Hoofd horeca Exxploraxxion
Organiseer jij de tosti's voor duizenden explorers?
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Google Plus   Youtube