Korting op groepsdassen, word Path Leader en spetterende speltips... • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 14, juli 2017
Toekomstthema: Ontwikkeling en uitdaging
Het eerste toekomstthema waarover je meer informatie krijgt, is Ontwikkeling en uitdaging. Dit thema draait om de basis van Scouting: het spel! Door de uitdagende activiteiten die meiden en jongens bij Scouting doen, ontwikkelen ze zich. Dit thema gaat dus over zaken als echte Scoutingtechnieken, jeugd- en jongerenparticipatie, spel passend bij de leeftijd, internationale uitdagingen en ga zo maar door. Spreekt dit je aan en vind jij het leuk om dit netwerk te starten? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon voor de functie van Netwerkbouwer!

Lees meer!
delen op
Super Scouting Speltips

Het thema van de speltips is deze keer water. Alle speltips zijn dus in, op of rond het water of met water. Leuk als seizoensafsluiting, tijdens het zomerkamp of als eerste opkomst in het nieuwe seizoen!

  • Een waterbak vullen lukt de bevers wel, maar wie durft er daarna van de waterglijbaan?
  • Vroeger konden de zeehelden op iedere positie op het schip vechten. De welpen gaan het 'gevecht' aan op de boegspriet.
  • De scouts gaan koekhappen voor gevorderden!
  • De explorers maken een drijf-in-bioscoop waar ze een mooie waterfilm bekijken.
  • Een sloot is geen uitdaging voor roverscouts, zij bouwen er met gemak een brug overheen.
Lees meer!
delen op
World Scout Jamboree 2019: de inschrijving is geopend!
De inschrijving voor de World Scout Jamboree 2019 in Amerika is nu geopend! Scouts die geboren zijn tussen 22 juli 2001 en 21 juli 2005 kunnen zich inschrijven als jeugddeelnemer. Als je ouder bent, kan je vanaf nu solliciteren voor troepstaf of lid van het International Service Team (IST). Na de zomer worden er informatiebijeenkomsten in de regio’s georganiseerd. Kunnen wij bij jouw groep of regio op bezoek komen, laat het dan weten via info@wsj.scouting.nl. Tijdens de World Scout Jamboree beleef je met 40.000 scouts uit de hele wereld een waanzinnig kamp in Amerika, je maakt vrienden voor het leven en het is een onvergetelijke reis. Grijp dus je kans om dit geweldige evenement mee te maken!
Lees meer!
delen op
Schuilt er een Awardbegeleider in jou?
Het aantal deelnemers aan The International Award For Young People groeit. Daarom zijn we op zoek naar jou! Lijkt het jou leuk om jongeren van 14 tot 24 jaar binnen dit talentontwikkelingsprogramma te begeleiden? Meld je dan aan voor een informatiebijeenkomst op zondag 13 augustus in Leusden. Deze middag ontdek je alles wat je wilt weten over The International Award For Young People en de rol van Awardbegeleider. Nieuwsgierig?
Lees meer!
delen op
Roverway zoekt gemotiveerde Path Leaders!
Ben jij op zoek naar een unieke uitdaging tijdens Roverway 2018? Word dan Path Leader! Als Path Leader organiseer jij samen met 2 anderen voor zo’n 45 internationale roverscouts een exclusief Path, een door jullie gecreëerd mini-kamp binnen Roverway 2018. Stort al je creativiteit en organisatorische vaardigheden erin en gebruik je netwerk en het gegeven budget om jouw ‘out of the box’ ideeën hiervoor mogelijk te maken. Ga jij deze geweldige uitdaging aan? Bekijk dan snel de vacature en meld je aan!
Lees meer!
delen op
Maak kans op een mooie prijs in de zomerkampwedstrijd!
De eerste groepen zijn op zomerkamp: een ideale mogelijkheid om een toffe foto of video te maken voor de zomerkampwedstrijd van Scouting en ScoutShop! Volg Scouting op Instagram , plaats je mooiste zomerkampfoto, GIF-je óf korte video op Instagram met #zomerkamp2017 en vermeld de naam van je groep. Na de zomer wint de groep met de allermooiste foto die foto afgedrukt op hout voor in het clubhuis én een outdoorcookingpakket van ScoutShop! Deelnemen kan tot 4 september 2017.
Lees meer!
delen op
Zekerheid en verzekeringen
Brand, diefstal en ongevallen zijn zaken waar veel Scoutinggroepen helaas mee te maken krijgen. Een goed advies van iemand die verstand heeft van verzekeringen, maar ook van Scouting, is van groot belang. Het team Verzekeringen van het Kennisnetwerk is daarom op zoek naar een deskundige op het gebied van verzekeringen én die wat weet van Scouting. Ben jij dat of ken je iemand in jouw omgeving die hier misschien interesse in heeft, bekijk dan de vacature!
Lees meer!
delen op
Speciale dassen (op=op)
Speciale dassen (op=op)
Wekelijks worden er tientallen diagonaal dassen en dassen met rand gemaakt. Dit is allemaal handwerk, waardoor er wel eens wat mis kan gaan. We hebben daarom een aantal kleurcombinaties liggen die nu zeer voordelig verkrijgbaar zijn. Leuk als kampdas! Zit jouw groepsdas ertussen? Wees er dan snel bij om gebruik te maken van dit koopje. Uiteraard geldt voor al deze dassen: op=op.
Normaal 13,75
Nu voor 5,00
Bestel nu
delen op
 
 
Vacatures
Medewerker Programma Exxploraxxion
Stel samen met de explorers een uitdagend programma samen voor Exxploraxxion!
 
Lid Projectenbureau
Jij begeleidt diverse grote projecten vanuit Scouting Nederland.
 
Medewerker Subkampen Scout-In17
Op het subkamp ben jij het eerste aanspreekpunt.
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Google Plus   Youtube