Alles over de training voor vertrouwenspersonen, de toekomstthema's en de Canal Parade... • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 16, augustus 2017
Toekomstthema: Trots en zichtbaarheid
Het derde toekomstthema waaraan we in @-scout aandacht besteden, is Trots en zichtbaarheid. Bij dit thema gaat het om zichtbaar zijn in je omgeving met de uitdagende activiteiten die je doet. Wees niet bescheiden, maar trots op wat je bij Scouting doet en vertel iedereen jouw Scoutingverhaal. Voor dit thema wordt nog gezocht naar een netwerkbouwer. Wil jij helpen om een netwerk rondom dit thema op te zetten? Meld je dan snel aan!

Lees meer!
delen op
Eerste Lelieclass gedoopt!
Op 22 juli nam Scouting Norvicus uit Noordwijk de eerste Lelieclass 560 in gebruik. De Lelieclass 560 is een nieuwe onderhoudsvrije aluminium Scoutingboot, bedoeld voor de wat oudere speltakken in het waterwerk. De LelieClass 560 is ontworpen door FCY Design en gebouwd door LelieClass Yachts als snelle, robuuste en onderhoudsvrije zeilboot voor een nieuwe generatie!
Lees meer!
delen op
Ledenvoordeel op Nomad dagrugzak
Ledenvoordeel op Nomad dagrugzak
De Nomad Quartz is een 20 liter dagrugzak met een ventilerend rugsysteem en gevoerde S-vormige schouderbanden. Leden ontvangen € 20,- korting op deze rugzak.
Normaal 69,95
Nu voor 49,95
Bestel nu
delen op
 
Training voor vertrouwenspersonen
Ben jij binnen jouw groep of regio de vertrouwenspersoon en zou je wel eens met anderen willen sparren over de praktijk van je functie? Op 4 november 2017 wordt er een training speciaal voor vertrouwenspersonen georganiseerd. Dit wordt een dag boordevol uitwisseling, intervisie en informatie. Ook wordt de nieuwe functieomschrijving voor vertrouwenspersoon gepresenteerd. De training is van 10.00-16.00 uur en vindt plaats in het landelijk servicecentrum in Leusden. Deelname kost € 15,-. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in!
Inschrijven
delen op
Goed bezig!-functionaliteit in ScoutingApp
Goede sociale vaardigheden kunnen zorgen voor een fijn  samenwerkingsklimaat. Daarom is er tijdens Scout-In15 een functionaliteit in de ScoutingApp gelanceerd met de naam Goed bezig! Deze functionaliteit geeft iedere week korte informatie over omgaan met elkaar en samenwerken. We zijn benieuwd of dit zinvol is of dat we een andere vorm moeten kiezen om deze vaardigheden onder de aandacht te brengen. Daarom willen we je vragen een korte enquête (maximaal 3 minuten) in te vullen. Alvast bedankt!
Lees meer!
delen op
Scouting wint prijs tijdens Canal Parade
Afgelopen zaterdag nam Scouting Nederland deel aan de Canal Parade tijdens Pride Amsterdam. Daar hebben vele jongeren laten zien dat Scouting open staat voor iedereen en dat iedereen bij Scouting zichzelf kan en mag zijn. Scouting heeft zelfs de prijs gewonnen voor het beste statement tijdens de Canal Parade. Een prachtig resultaat! Heb je het gemist? Bekijk dan de aftermovie om een goede indruk te krijgen van deze dag.
Bekijk!
delen op
 
Vacatures
Algemeen medewerker Exxploraxxion
Werk mee aan Exxploraxxion!
 
HRM'er Nawaka
Jij weet vrijwilligers te binden en te boeien.
 
Recruiter
Jij zet de juiste persoon op de juiste plaats.
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Google Plus   Youtube