Hartkatern Scouting Magazine - Super Scouting Speltips - nog 200 dagen tot Roverway! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 1, januari 2018
Scouting Magazine hartkaternen 2018
Ook in 2018 kun je weer je eigen pagina's toevoegen aan het Scouting Magazine. Dit doe je via de communicatieportal van Scouting Nederland. Houd rekening met de volgende deadlines:
  • Februari-editie (publicatiedatum 23 februari): deadline 26 januari;
  • Mei-editie (publicatiedatum 15 juni): deadline 18 mei;
  • September-editie (publicatiedatum 28 september): deadline 31 augustus;
  • November-editie (publicatiedatum 16 november): deadline 19 oktober.

Deze deadlines en andere informatie zijn ook terug te vinden op: https://www.scouting.nl/ondersteuning/communicatie/portal 

Inschrijving Zeilschool Scouting Nederland geopend!
Wil je (beter) leren zeilen? De inschrijving voor Zeilschool Scouting Nederland is geopend! Samen met je zeilinstructeur ga je een week lang knallen op het water. Leer de theorie achter het zeilen en maak met nieuwe vrienden veel plezier. Een onvergetelijke zomer! Inschrijven kan NU via zeilschool.scouting.nl! Hier vind je ook meer informatie over de vier zeilniveaus en de data van de cursusweken. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook of Instagram!
Lees meer!
delen op
Super Scouting Speltips

2018 Is officieel ingeluid! Het jaar van water met Nawaka als het grootste water Scouting kamp van Nederland wat eens in de vier jaar plaatsvindt. Om alvast een voorproefje te krijgen gaan de speltips van deze week over water. Veel plezier!

De bevers lopen aan de hand van ijsblokken een spannende speurtocht.
Niets leuker dan ijspret! Maar wat als je onverhoopt in een wak valt? De welpen leren op een veilige manier hoe ze uit een wak moeten komen. 
Iets maken van ijs! De scouts leren ijssculpturen te maken.
Warm in de winter is aan de explorers wel besteed, zij maken een lekkere warme jacuzzi.
De roverscouts gaan op een snelle en bijzondere manier 2018 in door het bouwen van een bobslee baan, gaaf!

Lees meer!
delen op
Gilwell, zwervend door België, het onbekende avontuur tegemoet!
Op zoek naar een avontuurlijke Gilwell uitdaging in de lente? Ga eind mei gezellig met ons mee op pad. Een weektraining, met een centrale start- en eindlocatie, waarin je een aantal dagen reizend met je rugzak kriskras door België trekt en op de meest bijzondere plekjes terecht komt. Je ontmoet jezelf en elkaar en gaat actief aan de slag. Onderweg is er volop tijd om jezelf te ontdekken en ontwikkelen om zo na afloop van deze fantastische reis zelf je eigen pad voort te zetten. Kan je niet wachten en staat je rugzak al klaar? Meld je dan aan via www.scouting.nl/gilwell
Lees meer!
delen op
Nog 200 dagen tot Roverway 2018!
Over 200 dagen begint Roverway 2018 in Den Haag met 3000-4000 deelnemers vanuit heel Europa. Ben jij nog geen lid van het Planning Team? Kijk eens op onze website voor alle mogelijkheden en kom ons helpen! Ben jij tussen de 17 en 22 jaar en op zoek naar een nieuw Europees avontuur? Schrijf je dan nu in als deelnemer voor het Nederlands Contingent van Roverway 2018! Meer informatie op http://roverway.scouting.nl .
Lees meer!
delen op
Brainstorm thema's regiospelen
Ben je creatief en ben je actief in het activiteitenteam of het themateam van je regio?
Kom dan ook meedenken in de brainstorm over de thema's voor de regiospelen!
Op  zondag 7 januari verzorgt team regiospelen een bijeenkomst van 10.00 tot 16.00 uur op het landelijk servicecentrum. Je kunt je aanmelden via deze link: 
https://sol.scouting.nl/?task=as_registration&action=add&frm_id=18202 
(eerst inloggen op ScoutsOnline en daarna op de link klikken)
Lees meer!
delen op
 
Vacatures
 2018 | Roverway - HRM Productie 2018
Je bent de kartrekker in het vinden, binden, boeien en het laten groeien van medewerkers binnen productie 2018.
 
Coördinator Projectenbureau (vrijwilliger)
Leg jij de verbinding?
 
HIT HRM medewerker (m/v) Landelijk Projectteam 
Je werft, selecteert nieuwe en behoudt aanwezige HIT medewerkers in het Projectteam en in de 6 Coördinatie-teams van de HIT lokaties.
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Google Plus   Youtube