@-scout, jouw tweewekelijkse Scoutingupdate! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 25, december 2018
Uitslag Nationale Scoutingloterij 2018
De winnende loten van de Nationale Scoutingloterij 2018 zijn bekend! Van 24 maart tot en met 14 oktober hebben ontzettend veel groepen loten verkocht. De afgelopen periode zijn alle loten geteld en bij de notaris vond dinsdag 4 december de trekking plaats! Bekijk op de website of er loten zijn die door één (of meer) van jouw leden verkocht zijn. De uitslag is ook te downloaden of telefonisch op te vragen via telefoonnummer 0900-2025046 (35 cent per minuut, gemiddelde duur 1,5 minuut).

Lees meer!
delen op
Alleen vandaag: win toegangskaarten voor Scout-In19 met de December Kalender
Open tot en met 24 december elke dag een vakje van de December Kalender 2018 en maak kans op fantastische prijzen en vette kortingsacties van o.a. ScoutShop, labelterreinen en evenementen. 5 dagen zijn inmiddels voorbij, en vandaag vind je een hele leuke: je kunt namelijk 4 toegangskaarten winnen voor Scout-In19. Ga gauw naar www.scouting.nl/decemberkalender en doe mee!
Lees meer!
delen op
Scout-Up Your Summer 2019
SUYS2019 wordt al de derde editie van hét kampeerevenement georganiseerd op en door Scoutinglandgoed Zeewolde. SUYS2019 is jouw (internationaal) zomerevenement vol te gekke en dwaze activiteiten die passen binnen de verschillende dagthema’s. Alle activiteiten uit die verschillende dagthema’s kunnen doorgaan als er voldoende vrijwilligers zijn. Maak jij het voor de deelnemende scouts en explorers mogelijk om SUYS2019 succesvol te maken? SUYS2019 biedt groepen de mogelijkheid om in de zomervakantie te komen kamperen van 6 t/m 13 juli, 13 t/m 20 juli of 20 t/m 27 juli 2019. #Scoutingtoekomstproof #vrijwilligers
Lees meer!
delen op
Maak je Scoutinggroep rijk met Jantje Beton
3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts 1 keer per week buiten. Naast het lid zijn van Scouting is het ook belangrijk dat kinderen een goede buitenspeelplek hebben in de buurt. Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Door met jouw Scoutinggroep te collecteren voor Jantje Beton sla je twee vliegen in één klap: de helft gaat namelijk rechtstreeks naar jullie clubkas. Voor die nieuwe tenten of reddingsvesten bijvoorbeeld. Meer weten? Ga naar jantjebeton.nl/collecte voor meer informatie. #Scoutingtoekomstproof #samenwerkenenverbinden
Lees meer!
delen op
Speltips: Midwinteropkomst
Lees meer!
delen op
 
Vacatures
Medewerker @ Haarlem Jamborette
Do you have what it takes to set scouts in motion?
 
Stuurgroeplid Bestuursontwikkeling
Sta aan het stuur van groeiende sterren!
 
Teamlid Communicatie HRM
Communicatieve duizendpoot die inspireert
 
Hoofd Programma & Entertainment
Scout-In 2019: Leuk, Leerzaam & Feest!
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland. Wil jij iets delen met andere roverscouts of vrijwilligers? Mail max. 75 woorden en een foto naar  at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Google Plus   Youtube   Instagram