@-scout, jouw tweewekelijkse Scoutingupdate! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 1, januari 2020
Een kwakend fris nieuwjaar!
Goede voornemens kun je het hele jaar starten: waaronder het vieren van 100 jaar welpen! In heel 2020 vinden superleuke activiteiten plaats. Zoals Tijd voor taart, Junglefestival en misschien wel jouw eigen disco of feest voor de hele groep? Maar we denken niet alléén aan de jeugdleden... Welpenleiding kan zich inschrijven voor één van de twee Jungle Experience weekenden. Met feest, inspiratie en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles: welpenleidingteams kunnen kansmaken op een weekendverblijf in een comfort Duingalow van Duinrell voor 6 personen!

Lees meer!
delen op
Oproep: doet jouw groep of regio mee aan NLdoet?
Doet jouw groep of regio mee aan NLdoet op 13 of 14 maart? Veel Scoutinggroepen en -regio's steken de handen uit de mouwen op hun eigen wachtschip, in de loods, het magazijn, het clubhuis, de blokhut, noem maar op. En dat is hard nodig. Want als je zuinig bent op je materiaal en onderkomen heb je er jaren plezier van. Toch kan het ook verfrissend en leuk zijn om juist bij een andere vereniging of organisatie in de buurt aan de slag te gaan. Ga jij bijvoorbeeld klussen bij de kinderboerderij of schoonmaken bij de softbalclub? Laat het ons weten!
Neem contact op
NIEUW bij ScoutShop
NIEUW bij ScoutShop
Sta op een post lekker droog en uit de wind met de SKADU TOO! Een multifuncitonele luifel met drie zijwanden. Beschermt tegen regen, wind maar ook de zon. Super handig voor op kamp, tijdens een dropping of een post tijdens een hike. Ook te gebruiken om onder te slapen, je bagage droog te leggen, als luifel of om een beschutte plek te creëren.
Nu voor 139,95
Bestel nu
delen op
 
Meer lezen?
De inhoud van de @-scout is afgestemd op jouw functie(s) zoals geregistreerd in Scouts Online. WIl je alles lezen? Klik dan op Lees Meer! om op scouting.nl de volledige @-scout te lezen.
Lees meer!
delen op
Vacatures
Jouw leiderschap laat scoutsploegen scout-like winnen!
Projectleider Landelijke Scoutingwedstrijden
 
Jouw sociale antenne vindt, bindt en boeit kabouters in Ierland
HRM’er World Scout Moot
 
Jouw Scoutingantenne staat altijd aan
HRM medewerker JOTA-JOTI
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram