Welpen beslissen hoe het Scouting Magazine eruit gaat zien! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 3, februari 2020
Jouw welpen eindredacteur van Scouting Magazine?
In mei komt Scouting Magazine 2 uit, en jouw welpenhorde kan kansmaken om die editie mee te beslissen welke artikelen in het Scouty-katern komen. Die wordt dan maar liefst 85.000 keer gedrukt, wow! Natuurlijk wordt er dan ook een fotospread gewijd aan jouw welpen. Kans maken? Stuur een mail naar communicatie@scouting.nl en vertel ons waarom jouw welpen dit zouden moeten winnen. Een foto meesturen van hoopvol kijkende welpen kan ons helpen in de selectieprocedure ;).

Lees meer!
delen op
Ontmoeting Regio Lek- en IJsselstreek
Hey heb je het al gehoord? Dit jaar gaat ontmoeting door! Ontmoeting is van donderdag 21 mei t/m zaterdag 23 mei in Baarn. We houden het thema nog even geheim maar meer informatie volgt snel. De inschrijving voor (hoofd)subkamleiding, spelstaf, werkstaf, kampkrant en kookstaf zijn open. Direct inschrijven? Klik op Lees meer!
Lees meer!
delen op
Ledenvoordeel op Stanley thermosflessen bij ScoutShop
Nieuw in het ScoutShop assortiment: Stanley thermosflessen

Bij aankoop ontvang je als lid een gratis Stanley flesopener-sleutelhanger

Stanley is hét merk als het om thermos(flessen) gaat. Houd je drinken tot wel 24 uur warm óf koud. Zeer robuust, waardoor de fles tegen een stootje kan en 100% lekvrij. De Stanley thermosfles is hiermee de ideale thermosfles om mee te nemen bij al je scoutingactiviteiten. 
Stanley
delen op
Win een Scoutfun hoodie 'Ingewikkeld'

Morgen is het Warmetruiendag.Dit is de vrolijkste én grootste klimaatactie van Nederland. Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar. Doe je morgen mee in jouw favoriete Scouting Original hoodie? Dan maak je kans op een gave ScoutFun hoodie 'Ingewikkeld'. Post een foto van jou in je hoodie op social media met #scoutingwarmetrui en je maakt automatisch kans op deze populaire hoodie. 

Bij ScoutShop Vlaardingen korting op Grisport schoenen
ScoutShop Vlaardingen ruimt op, daarom is een groot aantal Grisport schoenen scherp afgeprijsd. 

Voor al deze schoenen geldt: alleen verkrijgbaar in de winkel bij ScoutShop Vlaardingen en op=op.

ScoutShop Vlaardingen is geopend op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 14.00.
Een unieke ervaring, het Scouting 4daagsekamp in Nijmegen!
Niet bang in de nacht en klaar voor een heel speciale sfeer? Kom naar het Scouting 4daagsekamp in Nijmegen. Dit jaar voor de 34ste keer van 18 t/m 25 juli 2020. Met 50.000 deelnemers is de 4daagse het grootste wandelfestijn ter wereld. Speciaal voor Scoutinglopers wordt het 4daagsekamp georganiseerd. Op het kamp kunnen lopers hun tent opzetten, er wordt voor hen gekookt, is er een bar, worden ze gewekt, zijn er op de route verzorgingsposten en is er medische verzorging. Geen zin om te lopen? Je bent uiteraard als medewerker ook van harte welkom!
Lees meer!
delen op
Speciaal voor jou geselecteerd!
Speciaal voor jou geselecteerd!
Hee waterscout! Dit T-shirt heeft ScoutShop speciaal voor jou geselecteerd. Als echte waterscout mag deze natuurlijk niet ontbreken in jouw collectie.
Nu voor 12,50
Bestel nu
delen op
 
Speltips: naar buiten in de winter
Ook in de winter kun je naar buiten en veel in de natuur ontdekken. Alle speltakken gaan naar buiten om daar de natuur te beleven.

  • Bloemen zijn er het hele jaar door, elke maand weer andere. Bas Bos kiest met de bevers het bloemetje van de maand en zet dat bloemetje in het zonnetje.
  • De winter is een uitstekend moment om eens uitgebreid naar bomen te kijken. Laat welpen ontdekken dat geen twee bomen hetzelfde zijn, zelfs niet de bomen van dezelfde soort.
  • In de natuur zijn veel sporen te vinden van gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Soms vind je een heleboel veren en sporen van een gevecht: een plukplaats. Hier heeft mogelijk een vos of roofvogel een vogel opgegeten.
  • Verzamel de explorers en vraag na een paar tellen stilte of ze ‘dat’ horen. Het is het lied van de lente / zomer / herfst / winter. Luister samen naar de geluiden van de omgeving.
  • Bomen hebben voor het welzijn van mensen altijd een belangrijke rol gespeeld. Dieren die ziek waren aten speciale kruiden en schors waardoor zij beter werden.Toen de mensen dit ontdekten, begonnen zij hetzelfde toe te passen.
Lees meer!
delen op
Meer lezen?
De inhoud van @-scout is afgestemd op jouw functie(s) zoals geregistreerd in Scouts Online. WIl je alles lezen? Klik dan op Lees Meer! om op scouting.nl de volledige @-scout te lezen.
Lees meer!
delen op
Vacatures
Jij zorgt ervoor dat de financiën van de HIT op z’n paasbest zijn!
Controller landelijk projectteam HIT
 
De Baloe voor onze medewerkers, dat ben jij!
HRM’er Jungle Experience 2020
 
Alle medewerkers op dezelfde frequentie
HRM medewerker JOTA-JOTI
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram