Verdien extra geld voor je groep of speltak! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
februari 2020
Verdien extra geld voor je groep of speltak met de Nationale Scoutingloterij 2020
Eindelijk dat supergave zomerkamp organiseren, een leuk uitje met je speltak plannen of nieuwe materialen zoals pionierpalen of tenten aanschaffen: het bieden van uitdaging aan je scouts kost altijd geld. Een goede manier om dit geld in te zamelen, is door mee te doen aan de Nationale Scoutingloterij.
 
Actieperiode 2020
Zaterdag 21 maart start de verkoop van de Nationale Scoutingloterij. Een makkelijke manier om extra geld te verdienen voor jouw groep of speltak. Loten bestel je eenvoudig via sol.scouting.nl. Je kunt tot 11 oktober 2020 loten verkopen. De trekking is dit jaar op 3 december.
 
Per verkocht lot van € 2,50 gaat € 1,50 direct naar jouw clubkas. Snel verdiend toch? Je loopt hierbij bovendien geen enkel risico. Niet verkochte loten kan je kosteloos retourneren tot 23 oktober 2020.
 
Wat is jullie doel?
Stimuleer je leden tot het verkopen van loten door er een concreet doel, zoals een uitje of aankoop van spelmateriaal, aan te koppelen. Heeft jouw groep plannen om binnenkort het Scouting Nederlands Fonds aan te schrijven voor bijvoorbeeld een bijdrage voor de bouw van een nieuw clubhuis? Een criteria die zij hanteren is deelname van jouw groep aan de Nationale Scoutingloterij.

Besteladvies
Veel groepen bestellen teveel loten en moeten loten retourneren. De tijd die dat kost, kun je beter gebruiken! Bestel daarom een niet te groot aantal loten, je kunt later super eenvoudig nog wat extra loten bijbestellen (je hebt ze in 2-3 dagen in huis), mocht dat nodig zijn.

Iedereen die ouder is dan 18 jaar mag een lot kopen. Speel bewust, 18+.
Lees meer!
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven staat als teamleider of penningmeester. 
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram