Vacatures landelijk bestuur en nieuwe handreiking IBC online • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
februari 2020
Vacatures landelijk bestuur en nieuwe handreiking IBC online
Beste mensen,
 
Het landelijk bestuur is blij jullie te laten weten dat ze besloten heeft Ivo Weterings te laten starten met een kennismakingsperiode als algemeen bestuurslid.

In de nazending van de agenda voor de  landelijke  raad in december werd aangekondigd dat met de benoeming van Philip Komen als penningmeester/secretaris een vacature voor algemeen bestuurslid ontstaat. De vacature algemeen bestuurslid werd in december gedeeld. De afgelopen periode heeft het landelijk bestuur gesprekken gevoerd met kandidaten, waarbij de keus gevallen is op Ivo. In de bestuursvergadering van april zal het landelijk bestuur een besluit nemen over de voordracht van Ivo aan de  landelijke  raad in juni. Vanaf deze plek willen we Ivo succes wensen tijdens de kennismakingsperiode. 
 
Daarnaast is in de nazending aangekondigd dat Laura Nijenhuis heeft aangegeven haar functie als algemeen bestuurslid in  juni 2020  te willen te beëindigen. Deze vacature staat open en is hier te bekijken.  We willen de leden van de landelijke raad vragen om potentiële kandidaten op deze vacature te wijzen. 
 
Handreiking landelijke raad
Daarnaast is de IBC verheugd om te melden dat de handleiding voor leden van de landelijke raad online staat. De afgelopen periode is hier vaak aandacht voor gevraagd en nu is het zover. De handleiding is hier te vinden. 

Bij vragen of opmerkingen over de aankondiging voor de kennismakingsperiode en over de handleiding kun je een e-mail sturen naar  lr@scouting.nl

Met vriendelijke groet,

Landelijk bestuur
Dit bericht is bestemd voor alle (plv-)leden van de landelijke raad, landelijk bestuur en medewerkers van het landelijke servicecentrum.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram