Tips en nieuws om jou te helpen bij je vrijwilligerswerk. • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 4, februari 2020
Iedere 5 jaar opnieuw accreditatie VOG
Voordat je als groep een VOG aan kan vragen, moet je eerst toegelaten worden door CBIG als organisatie die gebruik mag maken van de regelilng 'gratis VOG'. Iedere 5 jaar word je weer 'herkeurt'. Zo kunnen nieuwe vrijwilligers ook een gratis VOG aanvragen. Hoe je dat kunt doen lees je in het nieuwe infoblad Accreditatie VOG. Het infoblad is in nauwe samenwerking met het NOV tot stand gekomen.

Lees meer!
delen op
Tijdelijk insigne voor welpen!
Elk jaar werken welpen aan insignes. Cultuur, journalist, koken, waterspelen, wijde wereld of show bijvoorbeeld! En wat is er leuker dan een speciaal insigne in het kader van het feestjaar? Speciaal hiervoor is een tijdelijk insigne ontwikkeld, alléén in 2020 te koop bij ScoutShop! Na het doen van de opdrachten hè... ;).
Lees meer!
delen op
Terug van weggeweest: Nationale Jamboree
Komende zomer vindt hét zomerspektakel van 2020 plaats! Na een tijdje weggeweest te zijn is de Nationale Jamboree terug. Een 9-daags evenement voor scouts uit het hele land op Scoutinglandgoed Zeewolde. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers in diverse functies. Kijk op de site, reageer op jouw vacature en wees erbij! Natuurlijk mag je ook vrijblijvend contact opnemen via hrm@nj.scouting.nl.
Lees meer!
delen op
Naambandje Jantje Beton 2020 bij ScoutShop
Naambandje Jantje Beton 2020 bij ScoutShop
Het naambandje Jantje Beton kan je als bedankje én ter stimulans geven aan je collectanten. Weer te bestellen bij ScoutShop. Vanwege het Coronavirus is de levering van de Jantje Beton naambandje wat vertraagd. De verwachting is dat deze eind februari/begin maart op voorraad zijn.
Nu voor 0,50
Bestel nu
delen op
 
Meer lezen?
De inhoud van @-scout is afgestemd op jouw functie(s) zoals geregistreerd in Scouts Online. WIl je alles lezen? Klik dan op Lees Meer! om op scouting.nl de volledige @-scout te lezen.
Lees meer!
delen op
Vacatures
Jij verbindt de communicatie van Spel!
Coördinator Communicatieteam Spel
 
Jij bent de journalist van Spel!
Schrijver Nieuwsbrief Spel
 
Jij laat bevers fantastische avonturen beleven in Hotsjietonia!
Spelspecialist bevers
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram