scout, scout jij al thuis? #ikscoutthuis • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
april 2020
Scouting vanuit je woonkamer: #ikscoutthuis!
Voor alle scouts in Nederland hebben we goed nieuws: ook in de meivakantie kan jij gewoon verder gaan met Scouting. Hoe je dat doet? Gewoon thuis! We hebben de tofste activiteiten voor je verzameld in deze mail, zodat jij Scouting geen moment hoeft te missen.
ikscoutthuis.nl
Mis jij de Scoutingopkomsten ook zo? Gelukkig organiseren groepen veel online activiteiten. Kan jij er geen genoeg van krijgen? Op www.ikscoutthuis.nl vind je een heleboel uitdagende activiteiten. Voor scouts én voor niet-leden, dus vraag ook je vrienden en vriendinnen om mee te doen. Op dit moment staan er al meer dan 75 activiteiten op de website. Wat dacht je bijvoorbeeld van vuur maken met de kracht van de zon, op safari gaan in jouw eigen tuin of leren jongleren? Dit en veel meer vind je op ikscoutthuis.nl. Neem dus snel een kijkje!
Lees meer!
Scoutcraft is live!
Hé scout! We hebben héél bijzonder nieuws: Vanaf vandaag kun je verbinding maken met de officiële Minecraftserver van Scouting Nederland, namelijk ScoutCraft!

ScoutCraft is dé Minecraft-server voor de leden van Scouting Nederland én voor je vrienden en vriendinnen. In ScoutCraft is het mogelijk om te spelen, te leren en samen te werken. Alles wat je ook tijdens de opkomst kunt doen én meer. Gewoon lekker vanuit huis! Bouw je clubhuis na, maak prachtige bouwwerken en laat je vrienden kennis maken met Scouting! Je kunt op ScoutCraft verschillende modussen spelen. Zo hebben we ‘Survival’ modus, een ‘Creative’ modus en lanceren we binnenkort unieke minigames!

Dus waar wacht je nog op? Ontmoet scouts uit heel Nederland en start je avontuur!
Lees meer!
Teken je eigen coronamonster en win vette prijzen!
Doe jij mee aan dé landelijke tekenwedstrijd van Scouting Nederland? Maak je eigen tekening van het coronamonster, maak er een goed zichtbare foto van en stuur die op naar coronamonster@scouting.nl, met vermelding van je naam en leeftijd in de e-mail (!). Zo maak je kans op leuke prijzen, zoals een shoptegoed voor €10, €25, €50 of zelfs €100 bij de ScoutShop. Ook maak je kans op een echte Scouting Original hoodie (vanaf maat 140).

De tekenwedstrijd duurt tot en met zondag 10 mei en je mag zoveel tekeningen insturen als je zelf wilt. Op donderdag 14 mei wordt de uitslag via www.ikscoutthuis.nl bekendgemaakt. De prijswinnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht via het e-mailadres waarmee je de tekening hebt ingestuurd.
Lees meer!
ScoutShop: inspiratie en GRATIS knopenboek of rugzak
Ook ScoutShop heeft een leuke blog geschreven vol met verrassende speltips om thuis te doen.
Direct aan de slag? Bestel je nu bij ScoutShop dan ontvang je een gratis Knopenboek of 10 liter rugzak bij je bestelling t.w.v. € 10,00*.
Vul bij het afronden van je bestelling de actiecode knopenboek in om het knopenboek te ontvangen, rugzak-rood of rugzak-zwart voor de rode of zwarte rugzak. 

*Bij besteding van minimaal € 25,00 aan niet-verenigingsartikelen (blouses, insignes en badges en officiele Scoutingboeken zijn uitgezonderd van deelname). Eén gratis artikel per bestelling. Actie geldig t/m zondag 3 mei en zolang de voorraad strekt. 
Blog
delen op
Deze eenmalige e-mail is verzonden aan alle jeugdleden van Scouting Nederland en in CC naar leidinggevenden van alle speltakken.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram