Scout, Scouting draagt jou op handen! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
december 2020
Scout, Scouting draagt jou op handen!
Beste vrijwilliger,

Scouting is trots op jou! Jij bent één van de 25.000 waardevolle vrijwilligers dankzij wie onze vereniging kan blijven draaien. Welke rol je daarin ook vervult: dankjewel! 

Vandaag, op Nationale Vrijwilligersdag, sta ik graag even stil bij de kracht van al deze vrijwilligers. 
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Scouting, maar ook voor een heleboel andere organisaties. Daarom is 2021 het jaar van de vrijwillige inzet: een jaar lang worden vrijwilligers uit het hele land dan in het zonnetje gezet. Uiteraard sluit Scouting Nederland ook aan bij deze campagne. Wij starten onze eigen 'Vrijwilligers van Scouting', gebaseerd op het populaire Instagramaccount Humans of New York. Vanaf 2021 vind je elke week een nieuwe vrijwilliger op het Instagramkanaal van Scouting Nederland, met daarbij een kort interview. De foto's van deze vrijwilligers worden gemaakt door de professionele fotografen van het fototeam van Scouting Nederland. En speciaal voor Nationale Vrijwilligersdag trappen we vandaag af! 

Wil jij ook zo'n gave foto van jezelf als vrijwilliger van Scouting? Of van je hele groep, team of regio? Laat het ons dan weten! Speciaal voor Nationale Vrijwilligersdag geven we drie fotoshoots weg aan Scoutinggroepen, regio's of teams in Nederland. Wil jouw Scoutinggroep, regio of team hieraan meedoen? Stuur dan een mail naar communicatie@scouting.nl en laat ons weten waarom jullie vrijwilligers dit verdienen. 

Hoewel het afgelopen jaar geen makkelijk jaar was, vind ik het geweldig om te zien hoe jullie met creatieve oplossingen kwamen en samen de schouders eronder bleven zetten. Jullie krijgen van mij twee dikke duimen omhoog. Dank je wel dat jij je zo inzet voor onze vereniging en voor het plezier en de ontwikkeling van de jeugdleden, iedere week weer. Scouting is trots op jou, als vrijwilliger  bij Scouting ben jij goed bezig!

Ik wens je een hele fijne Nationale Vrijwilligersdag!

Met vriendelijke groet,
Namens het landelijk bestuur,

Jaap Boot
Voorzitter Scouting Nederland
Lees meer!
 
Deze mail is verstuurd aan alle geweldige vrijwilligers van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram