@-scout, jouw tweewekelijkse Scoutingupdate! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 10, december 2020
Een welkome jaarwisseling
Heel Scouting bakt op 31 december: oliebollen! Ga jij dit jaar ook oliebollen bakken? Of het nou op het clubhuis is met maximaal 2 personen, bij de bakker of in de tuin met je huisgenoten: denk ook aan het langsbrengen van een zakje (of twee) bij de medewerkers van het ziekenhuis en verzorgingstehuis, en de brandweer en politie. Zij zetten zich dit jaar keihard in voor het gezond en veilig houden van onze familie, vrienden en kennissen. 2020 was niet top, wij hebben er vertrouwen in dat 2021 beter gaat worden!
Tijdelijk verkrijgbaar bij ScoutShop: schort voor Kookstaf
Tijdelijk verkrijgbaar bij ScoutShop: schort voor Kookstaf
Tot en met 24 december vind je nog dagelijks een te gekke winactie of aanbieding in de Scouting Decemberkalender. De actie van morgen maken we stiekem nu al bekend. Dit unieke kookstaf schort komt pas volgend jaar bij ScoutShop in het assortiment. Eén doos is al geleverd en is al te bestellen. Voor deze actie geldt dus op=op en anders volgend voorjaar weer. Ook verkrijgbaar is een bijpassende koksmuts.
Nu voor 13,95
Bestel nu
delen op
 
Online bijeenkomsten organiseren
Omdat het coronavirus nog wel even onder ons is, zal het nauwelijks mogelijk zijn om de ‘gewone trainingen’ en assessments voor een kwalificatie doorgang te laten vinden zoals we die gewend zijn. Of een vergadering te plannen met de groepsraad. Echter als we niets doen aan trainingen en deskundigheidsontwikkeling gaat dit uiteindelijk effect hebben op de kwaliteit van de activiteiten voor onze jeugdleden. Zodoende is het goed om als bestuurders, trainers, praktijk-, groepsbegeleiders en praktijkcoaches te bekijken op welke manier kennis en vaardigheden doorgeven kunnen worden.
Lees meer!
delen op
NLdoet 2021
Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee? Vooralsnog gepland op 12 en 13 maart 2021.
Lees meer!
delen op
Trainingen Scouts Online en Joomla! in 2021
Ook in 2021 bieden de trainers van Scouts Online en Joomla! weer (digitale) inloopmiddagen aan. Op zaterdag 16 januari en zondag 28 februari kun je bij hen terecht met al je vragen. Inschrijven doe je via Scouts Online, waarna je een link ontvangt voor de digitale meeting. Er wordt een tijdsindeling gemaakt op basis van de onderwerpen.
Lees meer!
delen op
Meer lezen?
De inhoud van de @-scout is afgestemd op jouw functie(s) zoals geregistreerd in Scouts Online. Wil je alles lezen? Klik dan op Lees Meer! om op scouting.nl de volledige @-scout te lezen. Of ga naar scouting.nl/updates voor uitgebreider Scoutingnieuws.
Lees meer!
delen op
Vacatures
Jij zit graag thuis achter de balie
Medewerker Accountsupport/Helpdesk
 
Jij bent de brug voor Spel in de landelijke organisatie!
Vrijwillig teamcoördinator Landelijk team Spel
 
Leef jij als een vis in het water als vertegenwoordiger van Scouting Nederland?
Afgevaardigde algemene ledenvergadering Watersportverbond
 
Alle vacatures
 
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram