Alweer een jaar lid van Scouting! • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Alweer een jaar lid van Scouting!
Beste ouder(s)/verzorger(s) van ,

Vorig jaar is  lid geworden van Scouting. Bij  beleeft  iedere week leuke en spannende activiteiten waarmee alle kinderen en jongeren bij de groep worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Via deze e-mail informeer ik u graag over interessante mogelijkheden die de landelijke organisatie Scouting Nederland u en uw kinderen te bieden heeft en leest u meer over een uniek project: de realisatie van een waar Avonturenhuis voor alle scouts in Nederland.

Met de inzet van vele fantastische vrijwilligers ben ik ervan overtuigd dat zich nog jaren met plezier bij Scouting zal blijven ontwikkelen!

Met vriendelijke groet,

Jaap Boot
Voorzitter Scouting Nederland
Ledenvoordeel
Met het lidmaatschap bij  is  automatisch lid van de landelijke organisatie Scouting Nederland. Alle leden van Scouting in Nederland profiteren van interessant lidmaatschapsvoordeel. U kunt hierbij denken aan het kamperen op Scoutingterreinen in binnen- en buitenland, korting op verzekeringen voor het hele gezin of speciale ledenacties bij de ScoutShop.
Lees meer!
Scouting Original hoodie donkerblauw
Scouting Original hoodie donkerblauw
Bij ScoutShop ben je ook aan het juiste adres voor al je outdoorartikelen maar ook voor gave Scoutinghebbedingetjes. Populair zijn de hoodies met het Scouting Original logo. Zowel te dragen buiten scouting als tijdens scouting. Verkrijgbaar in diverse kleuren in kinder- en volwassenmaten.
Nu voor 24,95
Bestel nu
delen op
Facebook Twitter
 
Bouw mee aan dé plek voor Scouting in Nederland: Scoutinglandgoed Zeewolde
Bekijk de making of Scoutinglandgoed Zeewolde
Scoutinglandgoed Zeewolde is een prachtige plek midden in de natuur, waar meiden en jongens uitdagende activiteiten kunnen beleven in de natuur en op het water. Niet voor ieder kind is avonturen kunnen beleven vanzelfsprekend. Een volgende stap op het in 2015 geopende landgoed is daarom de bouw van een Avonturenhuis, waar alle kinderen en jongeren - in het bijzonder óók kinderen met een beperking. Zo krijgen kinderen met en zonder beperking samen de mogelijkheid om avonturen te beleven. Bouwt u samen met het Scouting Nederland Fonds mee aan dit unieke initiatief? Klik hieronder op 'Bouw mee', laat uw gegevens achter en help Scouting bij de realisatie van dit bijzondere plan. Iedere gift is van harte welkom! Een indruk krijgen van het Scoutinglandgoed? Bekijk dan de making-of of lees meer over het Avonturenhuis.
Bouw mee
Jouw Scouts Online-lidnummer is: 
U ontvangt deze eenmalige e-mail, omdat  nu een jaar lid is van Scouting en wij u graag informeren over de mogelijkheden van het lidmaatschap.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram