Welkom bij Scouting, • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk deze mail online
Scouting
Welkom bij Scouting!
Beste ,

Onlangs ben je lid geworden van . Met plezier heet ik je welkom bij de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Het roverscoutsprogramma biedt enorm veel uitdaging. De echte uitdaging is wat jij ermee gaat doen, want als roverscout kies je zelf. Van kampen in het buitenland en het aanpakken van interessante lokale, regionale of landelijke projecten tot het maken van nieuwe vrienden over de hele wereld: dat is wat jouw periode bij de roverscouts zo geweldig maakt!

Er zijn in Nederland ruim 1.000 Scoutinggroepen die ondersteund worden vanuit de landelijke organisatie. Scouting Nederland verzorgt onder andere de training van vrijwilligers, de ontwikkeling van boeken voor scouts en de organisatie van nationale en internationale evenementen. Ik ben er trots op dat we dat met meer dan 25.000 vrijwilligers voor elkaar krijgen!

Ik wens je een geweldige tijd en veel fantastische uitdagingen bij Scouting toe. Wil je meer weten over Scouting en de roverscouts, kijk dan eens op de website voor roverscouts.

Met vriendelijke groet,

Jaap Boot
Voorzitter Scouting Nederland
Cadeautje
Speciaal voor jou ligt er een cadeautje klaar bij de ScoutShop: een unieke welkomstbadge. Bij aankoop van een product in de ScoutShop vul je de actiecode: welkom1018 in bij het veld 'actiecode' in je winkelwagen. We voegen de unieke badge dan gratis toe aan je bestelling. Ga je naar een winkel in de buurt? Print deze mail of laat 'm zien op je smartphone. De actiecode is twee maanden geldig, dus vergeet niet om de welkomstbadge binnen die periode aan te vragen bij je bestelling bij de ScoutShop.
 
Scoutcard
Bij het lidmaatschap van Scouting hoort ook een Scoutcard. Deze kaart is niet alleen een lidmaatschapsbewijs van Scouting Nederland, maar biedt ook voordelen in binnen- en buitenland, zoals korting op diverse artikelen in de ScoutShop, op de Scoutingkampeer- en labelterreinen van Scouting of op Scoutingterreinen in het buitenland. De Scoutcard is te downloaden door een account aan te vragen via Scouts Online en vervolgens in te loggen. Hier kun je ook direct je contactgegevens aanpassen. Wat verder handig is, is je lidnummer:
@-scout: jouw tweewekelijkse Scoutingupdate
Vanaf nu ontvang je elke twee weken op dinsdag de @-scout! Alle roverscouts en vrijwilligers van Scouting in Nederland ontvangen deze tweewekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws en onmisbare informatie over evenementen en trainingen. Iedere twee weken inspireren de spelspecialisten van Scouting Nederland iedere leeftijdsgroep met een speltip in een bepaald thema of programma en deelt Landelijk team HRM de tofste vacatures voor een nieuwe uitdaging. Kortom: met het lezen van @-scout mis je nooit meer iets over Scouting!
ScoutShop
Verder heeft Scouting ook een eigen winkel, de ScoutShop, waar naast Scoutingartikelen zoals de Scoutfit en de Roverscoutsgids ook allerlei outdoorartikelen te koop zijn. De winkels zitten in heel Nederland en uiteraard vind je de ScoutShop ook op internet, via www.scoutshop.nl.
Roverscoutsgids
Roverscoutsgids
Het roverscoutsprogramma is verdeeld in drie fases waarbij je zelf je persoonlijke uitdagingen kiest. De Roverscoutsgids schetst een beeld van wat de speltak inhoudt en wat er mogelijk is. Je leest hoe je als roverscout invulling kunt geven aan je laatste periode als jeugdlid. Tijdelijk gratis te bestellen.
Nu voor 0,00
Bestel nu
delen op
Facebook Twitter
Petromax Dutch Oven 7,6 l
Petromax Dutch Oven 7,6 l
Echt een gave activiteit voor roverscouts: koken in Dutch Ovens op houtvuur! De Dutch Ovens lenen zich heel goed voor het bakken van broden, pizza's, stoofpotjes en soepen. Bij ScoutShop vind je alles wat je nodig hebt voor het koken met Dutch Ovens. Laat je inspireren en eet smakelijk!
Nu voor 72,95
Bestel nu
delen op
Facebook Twitter
 
Scouting Magazine
Vier keer per jaar ontvang je het Scouting Magazine met daarin een eigen katern voor roverscouts: Tijdrover. In Tijdrover staan allerlei wetenswaardigheden en activiteiten voor roverscouts. Zo blijf je op de hoogte van wat er binnen jouw speltak gebeurt en zie je hoe het er bij andere stammen aan toe gaat.
Volg Scouting
Op Scouting.nl vind je allerlei informatie over roverscouts en over Scouting in het algemeen! Volg Scouting Nederland ook op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.
Je ontvangt deze eenmalige mail omdat je bent ingeschreven als lid van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram