Uitnodiging bestuurscafé voor voorzitters van regio's en admiraliteiten 26 april 2021
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
april 2021
Uitnodiging bestuurscafé 26 april
Beste ,
 
Volgende week hebben we weer een digitaal bestuurscafé voor de voorzitters van regio’s en admiraliteiten. We hopen dat je natuurlijk weer aanschuift. 

Wanneer: 26 april van 20.00 tot 21.30 uur 
Waar: via Teams 

Als het goed is heb je de uitnodiging ook al ontvangen in Teams. Mocht dat niet het geval zijn dan hier nog even de  link.

Waar willen we het over gaan hebben?  
Op 2 oktober 2021 is de aftrap van Tijd voor Avontuur. Met de campagne Tijd voor Avontuur willen we met alle groepen, regio’s en admiraliteiten samen optrekken om de positionering van Scouting in Nederland te versterken en waar nodig nieuwe leden of vrijwilligers te werven. 

Wat kan jouw regio/admiraliteit hierin betekenen? Heb je al gekeken op de splinternieuwe website  tijd-voor-avontuur.nl/? Hierin wordt een nieuwe werkwijze geïntroduceerd. In het bestuurscafé nemen we je mee in die werkwijze en gaan we met elkaar kijken welke rol de regio’s en admiraliteiten hierin kunnen en willen spelen.  

Ben jij erbij? 
Mocht je op voorhand vragen hebben dan kun je die stellen via  wiebo.hobma@scouting.nl Ook als je thema’s/onderwerpen hebt voor volgende bestuurscafés, laat het even weten. 

Doordat we op 2 oktober de landelijke aftrap doen voor Tijd voor Avontuur, hebben we het voorzittersoverleg dat op die datum gepland stond, verzet naar  zaterdag 18 september 2021. Als corona het toelaat wordt dat weer een offline bijeenkomst. Zit je die alvast in je agenda? 

Hopelijk tot 26 april!

Met vriendelijke groet,
Wiebo Hobma
Regio-/admiraliteitsconsulent
Dit bericht is verstuurd aan alle voorzitters en secretarissen van regio's en admiraliteiten.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram