Scout, ben jij klaar voor #ScoutOn 2021? • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
mei 2021
Scout, ben jij klaar voor #ScoutOn 2021?
Nog maar drie nachtjes slapen tot met afstand het leukste gratis Scoutingfeestje van dit jaar: #ScoutOn 2021! Het weer wordt beter en daarom is het tijd voor een kampvuurtje in je tuin of op je balkon, met daarbij een feestje op je scherm. Wij kunnen alvast niet wachten om samen met jou en de 25.000 andere vrijwilligers een geweldige avond neer te zetten op zaterdag 29 mei. Ben jij er al bij? Scoor je gratis ticket nu!

Heb jij al tickets voor #ScoutOn 2021? Scroll dan naar onderaan deze e-mail voor de laatste informatie.
Wat is #ScoutOn 2021?
#ScoutOn 2021 geeft jou een feestje in je eigen tuin! Met een geweldig programma vieren we samen met alle vrijwilligers in Nederland dat we tóch een beetje samen zijn. Er is muziek met live-optredens, onze huis-dj Jeroen, een pubquiz, challenges en we gaan met Pierre Wind aan de slag om de lekkerste kampvuurhapjes te maken. Samen met twee vrienden of je huishouden geniet jij van een heerlijk kampvuurtje (niet meegeleverd), terwijl je met 25.000 andere vrijwilligers kijkt naar de livestream. #ScoutOn 2021 wordt uitgezonden vanaf Scoutinglandgoed Zeewolde van 19.30 tot 22.30 uur.
Lees meer!
Wat gaan we doen?
We hebben een boordevol programma voor je opgesteld voor aanstaande zaterdag! We noemden het al even: livemuziek, een dj, challenges, een quiz én koken! De livemuziek tijdens dit feestje wordt verzorgd door - hoe ironisch - de Coronas. Met een groot muzikaal inlevingsvermogen laten de Coronas jouw wensen uitkomen. Rock ’n’ Roll Animals, Crooners, Slager Sterren, Soul Divos & Reggae Rastas, De Coronas zijn het allemaal. En wat ze gaan spelen tijdens #ScoutOn? Dat bepaal jij! Maar dat is nog niet alles: we gaan koken met Pierre Wind die je de lekkerste hapjes van het kampvuur leert maken én testen jullie kennis met een echte quiz. Meer weten over het programma? Check de website!
Lees meer!
Wat kost dat?
Dat kost helemaal niks! #ScoutOn 2021 is gratis voor alle vrijwilligers van Scouting in Nederland. Scouting is trots op hoe haar vrijwilligers zich het afgelopen jaar door de lastige coronalockdown hebben heengeslagen. Daarom is iedereen van harte welkom om aan te sluiten bij dit digitale feestje. Je gratis ticket scoor je dan dus ook heel eenvoudig door je in te schrijven via Scouts Online. Per scherm, gezelschap of huishouden heb je slechts één ticket nodig.
Lees meer!
Funbadge #ScoutOn 2021
Funbadge #ScoutOn 2021
#ScoutOn 2021 is met afstand het leukste Scoutingfeestje van dit jaar. Zorg voor een kampvuurtje, een drankje en mis het niet! Natuurlijk mag ook een speciale badge niet ontbreken. Ben jij er bij tijdens de livestream? Bestel dan nu de badge! #ScoutOn is het waarderingsmoment voor alle Scoutingvrijwilligers, roverscouts en plusscouts uit héél Nederland en vindt eenmalig en online plaats.
Nu voor 2,00
Bestel nu
 
Informatie voor ingeschreven deelnemers
Link naar livestream
Heb jij je al ingeschreven? Top! Nog niet ingeschreven? Dan ga je dat vast straks direct doen. Nadat je je hebt ingeschreven krijg je via Scouts Online een bevestigingsmail. Zaterdagochtend ontvangen alle ingeschreven deelnemers van ons een mail met de link die je nodig hebt om zaterdagavond aan te sluiten bij de livestream.
 
Boodschappenlijstje
Tijdens #ScoutOn zal niemand minder dan topkok Pierre Wind ons leren hoe we de lekkerste hapjes van het kampvuur klaar kunnen maken én hoe je in een handomdraai een alcoholvrije cocktail maakt. Om live mee te kunnen koken heb je de volgende ingrediënten nodig (voor ongeveer 3-4 personen):
  • 1 appel, 1 citroen, 2 mini-komkommers en een takje munt
  • 30 cc siroop naar keuze, het liefst met een kleurtje en 100 cc ginger ale
  • Dip naar keuze (voor bij je brood)
  • 250 gram mascarpone
  • 60 gram poedersuiker en 150 gram kristalsuiker
  • Ongeveer 7 lange vingers
  • Water, peper en zout
  • 1 afgestreken lepel koffieprut
  • Een beetje cacaopoeder en 1 kleine reep pure chocolade
  • 1 braadworst of vegaworst
  • 1 rauw ei
  • 250 gram bloem, 10 gram gedroogde gist
  • Pingpongbal
 
Coronamaatregelen
Uiteraard is het bij het bekijken van de #ScoutOn 2021 livestream belangrijk dat je de geldende coronamaatregelen in acht neemt.

We hoopten ontzettend dat het mogelijk was om op 29 mei met je team of stam bij je eigen clubhuis te genieten van de livestream, of met wat (Scouting)vrienden in je achtertuin. Helaas is dat niet mogelijk binnen de geldende coronamaatregelen. Geniet daarom van #ScoutOn 2021 met je huisgenoten en nodig maximaal 2 personen thuis uit. Natuurlijk kan je nog steeds genieten van een heerlijk kampvuurtje in je achtertuin! Splitsen jullie op als team? Zorg dan dat de anderen ook ingeschreven zijn (dat kan gratis via scouton.nl) zodat ze zaterdag ook de link naar de stream ontvangen in hun mailbox. 
 
Alle informatie
 
Deze mail is verstuurd aan alle roverscouts, vrijwilligers en plusscouts van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram