Van Scouts Online naar Scouts Online 2 • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Nummer 27, augustus 2021
Coronavirus factsheet update
De eerste opkomsten van Scoutingseizoen 2021-2022 staan voor de deur. De planning wordt gemaakt en het lijkt erop dat we dit najaar weer meer richting het 'oude normaal' gaan. Daarom is het factsheet sinds gisteren weer aangepast op basis van de informatie die gedeeld is in de persconferentie van vrijdag 13 augustus.

Ook in deze @-scout:
  • Organiseer jouw Tijd voor Avontuur-event op 2 oktober
  • Meld je groep aan voor Natuurwerkdag
  • Van Scouts Online naar Scouts Online 2

Lees meer!
delen op
Organiseer jouw Tijd voor Avontuur-event op 2 oktober
Na de zomer hopen we met alle opkomsten, activiteiten en evenementen weer normaal te kunnen draaien. Het was een lange periode met veel beperkingen door het coronavirus, dus dat moeten we vieren! We nodigen alle groepen uit om op 2 oktober een feestje te vieren. Voor leden maar ook voor niet-leden. Met het nieuwe evenement Tijd voor Avontuur.
Lees meer!
delen op
NIEUW bij ScoutShop Badge I ♥ World Scout Jamboree
NIEUW bij ScoutShop Badge I ♥ World Scout Jamboree
Ben je eenmaal op een World Scout Jamboree geweest dan kan je niet anders concluderen dan dat een WSJ het gaafste kamp ter wereld is. Daarom is, speciaal voor alle fans van WSJ én in het bijzonder die van 2023, deze badge ontwikkeld. Van 1 augustus tot en met 12 augustus 2023 vindt de World Scout Jamboree plaats in Zuid-Korea.
Nu voor 2,00
Bestel nu
delen op
 
Meld je groep aan voor Natuurwerkdag
Op meer dan 500 locaties verspreid door het hele land zetten jong en oud zich in voor natuur en landschap en dragen zo bij aan een groene leefomgeving tijdens Natuurwerkdag. Dit jaar is het mogelijk om op twee dagen mee te doen, op vrijdag 5 en zaterdag 6 november. Meld jij ook jullie klus aan? De activiteiten op de Natuurwerkdag bestaan uit kleinschalige onderhoudswerkzaamheden zoals snoeien, schoonmaken van paden en poelen, knotten van wilgen, verwijderen van riet, bloembollen planten en insectenhotels maken. Samen dragen deelnemers bij aan meer biodiversiteit in de natuurgebieden en in eigen buurt. 
Lees meer!
delen op
Van Scouts Online naar Scouts Online 2
Scouts Online is gemaakt voor alle ruim 110.000 leden van Scouting Nederland, waarvan er zo’n 45.000 actief zijn in Scouts Online. De eerste versie zag het daglicht in 2004. Ruim 15 jaar later is duidelijk dat de software waarmee Scouts Online gebouwd is, aan een grote update toe is. Niet alleen aan de voor jou zichtbare voorkant, maar vooral de technische achterkant. Dat betekent dat Landelijk team Internet van Scouting Nederland voor de taak staat om zo’n 1.000.000 'regels' aan programmatuur om te zetten naar een nieuwe versie: Scouts Online 2.
Lees meer!
delen op
Meer lezen?
De inhoud van de @-scout is afgestemd op jouw functie(s) zoals geregistreerd in Scouts Online. Wil je alles lezen? Klik dan op Lees Meer! om op scouting.nl de volledige @-scout te lezen. Of ga naar scouting.nl/updates voor uitgebreider Scoutingnieuws.
Lees meer!
delen op
Vacatures
Jij organiseert de Jongerendag voor Rainbowscouting!
Event organisator Spelteam Rainbowscouting
 
Ben jij de rots in de branding?
Lid landelijk opvang team (LOT)
 
Jij zit graag thuis achter de balie
Medewerker Accountsupport/Helpdesk
 
Alle vacatures
 

@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers en roverscouts van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl. Jouw Scouting lidnummer is: 

Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram