Bericht over jouw aanmelding voor Tijd voor Avontuur • Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
september 2021
Doen jullie mee aan Tijd voor Avontuur?
Beste scout,

Onlangs heb jij via tijd-voor-avontuur.nl de toolkit opgevraagd met daarin alle materialen die je nodig hebt om een geweldig Tijd voor Avontuur-event bij jouw Scoutinggroep te organiseren. Super leuk! 

We sturen je deze e-mail omdat we daarna niets meer van je hebben gehoord en we heel benieuwd zijn of jouw Scoutinggroep een event voor Tijd voor Avontuur gaat organiseren. Zo ja, laat het ons dan weten, want wellicht kunnen we je nog een stukje op weg helpen!

Website
Op www.tijd-voor-avontuur.nl staan de Scoutinggroepen die nu al definitief meedoen aan Tijd voor Avontuur. Zij hebben daar een eigen pagina gekregen, mét inschrijfformulier, zodat ze makkelijk leden kunnen werven. Ook voor jouw groep maken we graag een pagina aan! Mocht je je evenement ook terug willen zien op tijd-voor-avontuur.nl, dan kan je dat doen door de volgende informatie te mailen naar tijdvooravontuur@scouting.nl. We zorgen dan dat jullie een eigen pagina met inschrijfformulier krijgen! 
  • Activiteiten die jullie gaan ondernemen
  • Locatie waar jullie evenement plaatsvindt
  • Naam en plaats Scoutinggroep
  • E-mailadres voor opgaven

WWF
Heb jij gekozen voor het WWF als goed doel waar jullie mee aan de slag willen gaan? Ook dan horen we het graag. We kijken dan of WWF kan helpen bij het aanleveren van wat materialen om tijdens het event aandacht aan het goede doel te kunnen geven.

Andere hulp
Loop je nog ergens anders tegenaan of kan je op welke manier dan ook hulp gebruiken? Laat het ons dan ook gerust weten. Landelijk team Communicatie denkt graag met je mee om ook van jouw Tijd voor Avontuur-event een succes te maken! Je kunt ons bereiken via tijdvooravontuur@scouting.nl

We horen graag van je! Laat ons via een reply op deze e-mail weten of jullie mee doen, zodat we jullie op weg kunnen helpen. Mocht het je niet lukken om het event op 2 oktober te organiseren, dan kunnen jullie er uiteraard ook voor kiezen om een ander moment te kiezen. Ook dan horen we graag van je.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met het organiseren van Tijd voor Avontuur!

Met vriendelijke groet,
Wendy van Rossum & Iris Brummelhuis
Landelijk team Communicatie
Deze mail is verstuurd aan alle scouts die via tijd-voor-avontuur.nl een toolkit hebben opgevraagd.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland