We hopen je op 14 november te zien, .
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
september 2021
Save the date: CP communicatiedag 2021!
Zien we jou op 14 november weer live, ?

Hi !

Het is wat ons betreft alweer veel te lang geleden dat we jullie echt hebben ontmoet. Vorig jaar was de CP communicatiedag ook online een feestje, maar het leek ons wel weer tijd voor een échte, live CP communicatiedag.

Dus; stop met het lezen van deze mail en pak snel je agenda erbij! 

Heb je hem? Mooi! Blader naar zondag 14 november en zet daar heel groot een kruis doorheen. Of nog beter: noteer dat dan de CP communicatiedag 2021 is! Hoe de dag er precies uit gaat zien kunnen we nog niet vertellen, daar wordt op dit moment nog hard aan gewerkt achter de schermen. Ook de locatie is nog niet helemaal duidelijk, maar we verwachten dat het Leusden of Zeewolde gaat worden. 

Kortom: later ontvang je alle informatie die je nodig hebt, maar blokkeer in ieder geval deze datum alvast in je agenda. Heb je zelf onderwerpen die je graag terug ziet komen tijdens de CP communicatiedag? Dan horen we het natuurlijk ook graag! Dat kan je doorgeven door een mailtje te sturen naar communicatie@scouting.nl.

Hopelijk tot op 14 november!

Met vriendelijke groet,
Namens Landelijk team Communicatie,
Wendy van Rossum
Deze mail is verstuurd aan alle contactpersonen communicatie van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland