Zien we jou ook eindelijk weer live?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
oktober 2021
Uitnodiging CP communicatiedag 2021

Hi ,

Het is wat ons betreft alweer veel te lang geleden dat we je in het echt hebben ontmoet. Vorig jaar was de CP communicatiedag ook online een feestje, maar het leek ons wel weer tijd voor een échte, live CP communicatiedag.

Daarom ontvang je hierbij de officiële uitnodiging voor de CP communicatiedag op zondag 14 november. Jij bent er toch ook bij? Nog maar zoveel nachtjes slapen:




Wat gaan we doen?
Het wordt een geweldige dag in het gloednieuwe Avonturenhuis op Scoutinglandgoed Zeewolde. Naast dat we tijd inruimen om weer even met elkaar bij te praten, vertellen we je alles over Tijd voor Avontuur, lanceren we de nieuwste Tijd voor Avontuur-materialen die ook jij bij je groep kunt gebruiken (en hebben we misschien wel een cadeautje), vertellen we iets over het imago-onderzoek van Scouting Nederland, geven we je de beste tips om aan de slag te gaan met de komende gemeenteraadsverkiezingen en kijken we samen vooruit naar de toekomst. 

Waar en wanneer?
In het kort: zondag 14 november 2021 in het Avonturenhuis op Scoutinglandgoed Zeewolde. De inloop is om 10:00 uur, we starten om 10:30 uur. Rond 13:30 uur sluiten we af met een heerlijke champagnelunch, om te vieren we elkaar weer kunnen zien. Uiteraard is er ook een non-alcoholische optie voor de liefhebbers. Wij verzorgen in ieder geval de lunch!

In het inschrijfformulier vragen we je ook hoe je van plan bent om naar Scoutinglandgoed Zeewolde te komen, zodat we kunnen zorgen dat er niemand strandt op een treinstation ergens in Nederland.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf NU! Dat doe je door op deze link te klikken.
Uiteraard meld je je ook even aan in het Facebookevent, vinden we leuk :)

Heb je nog vragen of wil je zelf graag een onderwerp terugzien tijdens de CP communicatiedag? Dan horen we het graag! Je bereikt ons via communicatie@scouting.nl. 

Hopelijk tot op 14 november!

Met vriendelijke groet,
Namens Landelijk team Communicatie,
Wendy van Rossum

Inschrijven!
delen op
Deze mail is verstuurd aan alle contactpersonen communicatie van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland