Scoutingrichtlijnen blijven hetzelfde
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
december 2021
Update n.a.v. persconferentie 14 december 2021

Beste voorzitters en secretarissen,

Gisteravond vond een persconferentie plaats waarin de huidige maatregelen worden verlengd t/m 14 januari. Voor sport en jeugdwerk blijven de maatregelen hetzelfde, daarom blijven de Scoutingrichtlijnen ongewijzigd. Het blijft daarmee nog mogelijk om komend weekend de kerstviering op speltakniveau te vieren of oliebollen te bakken in klein gezelschap en op afstand. Zo kunnen we toch feestelijk het kalenderjaar afsluiten.

Thuisactiviteiten
Wil je jeugdleden (en vrijwilligers, want waarom niet) extra activiteiten bieden wanneer er geen opkomsten zijn in verband met een vakantiestop? Deel met elkaar de binnen-, buiten- en online activiteiten van thuisopavontuur.nl en Scoutcraft.


Het antwoord op veelgestelde vragen vind je op scouting.nl/coronavirus.


Met vriendelijke groet,

Landelijk team Communicatie
Scouting Nederland
Lees meer!
Dit bericht is verzonden aan voorzitters, secretarissen en verhuurders van alle Scoutingorganisaties, leden van het landelijk bestuur en beroepskrachten van het landelijk servicecentrum.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram