Alle informatie die je als CP nodig hebt.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
maart 2022
Daar zijn we weer! 
Hoi CP communicatie,

Je hebt al even niets van ons gehoord. Dat komt omdat we je geen maandelijkse nieuwsbrief meer sturen, maar alleen nog maar mailen als we genoeg onderwerpen hebben voor een boordevolle nieuwsbrief. En dat is nu het geval! In deze nieuwsbrief vind je onder andere:
  • De datum voor de CP communicatiedag 2022
  • Een appgroep voor alle contactpersonen communicatie
  • Gratis spandoek Tijd voor Avontuur
  • Modellen gezocht voor fotoshoot Tijd voor Avontuur
  • Invulpersberichten op de website van Scouting Nederland
Datum CP communicatiedag 2022
Dit jaar zijn we graag op tijd! Daarom vertellen we jullie nú alvast wanneer de CP communicatiedag in 2022 gaat plaatsvinden. We zien jullie graag op zondag 27 november voor een échte oldskool CP communicatiedag, waar we elkaar weer gaan ontmoeten. We kunnen niet wachten! Zet hem alvast in je agenda. Meer informatie volgt tegen die tijd. En hoeveel nachtjes dat nog is? Nog:

Lees meer!
Appgroep contactpersonen communicatie
Het gebeurt de laatste tijd regelmatig dat Landelijk team Communicatie een oproep of belangrijk nieuwtje heeft dat we zo snel mogelijk met alle CP's willen delen. Nu gebruiken we daar vaak de Facebookgroep voor, maar ook wij zien dat er steeds minder mensen actief gebruik maken van Facebook. Daarom hebben we een appgroep gemaakt voor alle CP's waarin we deze snelle nieuwtjes en oproepen kunnen delen. Geen zorgen: hij is zo ingesteld dat alleen beheerders (Landelijk team Communicatie) berichten kunnen delen. Reacties op oproepjes of nieuwtjes kunnen dan persoonlijk naar ons geappt worden. Wil je lid worden? Fijn! Dat kan via onderstaande link.
WhatsApp!
Gezocht: modellen voor fotoshoot Tijd voor Avontuur!
Om nog meer toffe ledenwervingsmaterialen voor de Tijd voor Avontuur-campagne te maken, zijn we op zoek naar scouts die mee willen werken aan een fotoshoot. Deze enthousiaste scouts vinden het te gek om voor de camera te staan en dragen met plezier Scouting uit. Ben jij een van de scouts die we zoeken of is een van je jeugdleden of jouw leidinggevende perfect geschikt voor dit avontuur? Lees dan snel verder!
Lees meer!
delen op
Gratis spandoek voor je groep! 
In 2021 lanceerden we Tijd voor Avontuur als nieuwe ledenwervingscampagne van Scouting. En bij een Tijd voor Avontuur-evenement hoort natuurlijk een spandoek! Daarom hebben we 500 spandoeken laten maken en die kun jij (alleen online) bij ScoutShop bestellen, op = op. Elke Scoutinggroep heeft van ons een unieke code gekregen om een Tijd voor Avontuur-spandoek tegen verzendkosten te bestellen bij ScoutShop. Heb je hem nog niet besteld? Doe dat dan snel! 
Invulpersberichten op website Scouting Nederland
Wist je dat Scouting Nederland een heleboel invulpersberichten beschikbaar heeft waar je als contactpersoon communicatie zó mee aan de slag kunt? Dat scheelt jou weer werk! Voor evenementen zoals de Jantje Beton collecte, NLdoet, Dodenherdenking, een jubileum, JOTA-JOTI en nog veel meer staan er standaard persberichten voor je klaar die je alleen nog maar even hoeft aan te passen naar je eigen Scoutinggroep. Zo wordt het benaderen van de media een eitje! Heb je toch zelf een persbericht geschreven en wil je dat Landelijk team Communicatie even meekijkt? Dat kan natuurlijk ook! Je bereikt ons via communicatie@scouting.nl.
Lees meer!
Deze mail is verstuurd naar alle contactpersonen communicatie van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland