Lees hier meer informatie.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
maart 2022
Vervolg organisatie regio's en admiraliteiten

Beste voorzitters, 
 
Velen van jullie waren op 19 maart op het voorjaarsoverleg van de regio- en admiraliteitsvoorzitters. Goed dat we elkaar weer live gezien en gesproken hebben. We zijn in het voorzittersoverleg onder anderen aan de slag gegaan met het Project Organisatie Regio’s en Admiraliteiten en zoals beloofd stuur ik jullie alle belangrijke informatie over het project na. In de bijlage van deze mail vinden jullie het projectplan concept V2, de presentatie van afgelopen zaterdag, het stappenplan en de toolkit.  
 
Graag ontvangen we vóór woensdag 30 maart een reactie op de stukken in de vorm van vragen, opmerkingen en suggesties, zodat het project ook echt van ons samen wordt. Op 7 april staat het plan op de agenda van het landelijk bestuur. Daarna delen we het ook met de (water)scoutinggroepen zodat iedereen dezelfde informatie heeft en in grote lijnen weet wat er de komende 1 3/4 jaar staat te gebeuren. 
 
Ondertussen kunnen jullie al direct aan de slag met de stappen uit de toolkit dus plan alvast de (hernieuwde) kennismaak gesprekken met elkaar. Op maandagavond 25 april is er een online bestuurscafé voor regio's- en admiraliteitsvoorzitters om ervaringen te delen en vragen te stellen. Hierbij de link: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering.
 
Daarnaast verwijs ik jullie naar de teamsomgeving van het Netwerk voorzittersoverleg waar jullie de stukken terug kunnen vinden en waar we onderling contact kunnen houden tijdens de duur van het project. Kom je niet in de teamsomgeving neem dan contact met wiebo.hobma@scouting.nl. Andere vragen over het project kunnen naar teamgroepenenregios@scouting.nl
 
We wensen jullie veel succes met jullie gesprekken en hopelijk tot ziens op 25 april. 
 
Met vriendelijke groet namens de projectgroep, 
 
Roel Ossewold 

Deze mail is verstuurd aan alle voorzitters en secretarissen van regio's en admiraliteiten van Scouting Nederland.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland