Aanvullend bericht 2e informatiebijeenkomst landelijke raad
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
maart 2022
Aanvullend bericht 2e informatiebijeenkomst landelijke raad

Beste (plaatsvervangend) lid van de landelijke raad,

Aanstaande zaterdag 2 april vind de 2e informatiebijeenkomst voor de leden en plaatsvervangend leden van de landelijke raad plaats om verder te praten over de organisatie van Nawaka en de nieuwe aanpak en structuur van Productie. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 – 16.00 in De Lux in Zeewolde. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, dan kan je je hier inschrijven.

 
Naar aanleiding van de informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen Nawaka en Productie voor (plv) leden van de landelijke raad op 9 februari jl., heeft het bestuur een oproep gedaan aan (plv) raadsleden om samen met enkele bestuursleden onderzoek te doen naar de gang van zaken en om met verbetervoorstellen te komen op de thema’s samenwerking en veiligheid. De exacte onderzoeksvragen zullen in onderling overleg nader worden uitgewerkt.
 
Op de oproep hebben vijf raadsleden gereageerd: Marieke Helmer, Kees van der Meij, Freek Verschuren, Nico Eeftink en Edy Bruinooge. Zij zullen, samen met o.a. de bestuursleden Jaap Boot en Thijs Jansen, aan de slag gaan met dit onderzoek. Een eerste ontmoeting is gepland op zaterdag 2 april. Tijdens de informatiemiddag van de landelijke raad zal hierover een terugkoppeling plaatsvinden. 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Landelijk bestuur van Scouting Nederland
Inschrijven
Dit bericht wordt verstuurd naar alle plaatsvervangend en landelijk raadleden en de leden van het landelijk bestuur
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland