Productievacatures Nawaka 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
april 2022
Vanavond: vragenuurtje vacatures productie Nawaka 2022
Beste ,

Vorige week hebben we je laten weten welke vacatures er zijn tijdens het Nawaka voor de verschillende klussen rond productie. We zijn blij om te zien dat een aantal van jullie al enthousiast heeft gereageerd! Omdat we ons realiseren dat je mogelijk vragen hebt rond de vacatures hebben we vanavond, woensdag 6 april, om 19.30 uur, een vragenuurtje gepland (digitaal). Je kunt hier alle vragen over de vacatures stellen. 
Je kunt tijdens het vragenuurtje vrij 'inlopen', vooraf aanmelden is dus niet nodig. Dat kan door te klikken op de volgende Teams-link:
Vacatures
Je kunt op onderstaande links klikken om de vacatures te lezen en te reageren:
We hopen dat je enthousiast geworden bent om er samen met ons een te gek Nawaka van te maken voor al die 4500 scouts die deze zomer naar Zeewolde komen en zien je reactie op de vacatures graag tegemoet. Iedereen die nog vragen heeft zien we vanavond graag tijdens het inloop-vragenuurtje via Teams. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Eric, Esmeralda, Jasper, Christiaan, Kim, Lars, Lisa, Marlijn, Myrthe, Nanne, Peter en Sergei
Organisatieteam Nawaka 2022
Alle vacatures
@-scout is bestemd voor alle vrijwilligers van Scouting Nederland en verschijnt iedere twee weken. Aanleveren van content kan via at-scout@scouting.nl.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland