Zaterdag 18 juni 2022 is de grote dag!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
april 2022
Save the date: opening Avonturenhuis!
Hoi teamleiders en secretarissen,

Het is zover! In de afgelopen maanden is hard gewerkt om ons Avonturenhuis op Scoutinglandgoed Zeewolde klaar te maken voor gebruik. Op zaterdag 18 juni 2022 wordt dit prachtige epicentrum van Scouting, waar kinderen met en zonder beperking terecht kunnen, op avontuurlijke wijze geopend. Jij bent met je speltak van harte welkom om 's middags mee te doen aan de vele activiteiten in en om het Avonturenhuis. Waaronder het bouwen van een MEGA kettingreactie die ervoor zorgt dat het gebouw opent, want een lintje knippen is ook maar saai. We kijken er naar uit om de opening samen met jullie te vieren!

Zet je deze datum alvast in de agenda? Je kan er gelijk een weekendkamp van maken, de overnachtingskosten zijn op kosten van Scoutinglandgoed Zeewolde! Het exacte programma volgt zo snel mogelijk, de secretaris van je groep gaat begin mei leuke post ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Fedde Boersma
directeur Scouting Nederland
Lees meer!
Nog...
Dit bericht is verzonden aan teamleiders van alle speltakken en secretarissen van groepen, regio's en admiraliteiten.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland