Hoe nu verder?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
april 2022
Organisatie regio's en admiraliteiten - vervolg
Beste regio- en admiraliteitsbestuurders, 
 
Op 13 april heeft het landelijk bestuur van Scouting Nederland het projectplan van het project Organisatie regio’s en admiraliteiten goedgekeurd. Dat betekent dat het projectplan nu definitief is en we op deze weg verder kunnen. Op verzoek sturen we je het definitieve projectplan toe. Daarvoor kan je een antwoord sturen op deze e-mail. Belangrijker is om aan de slag te gaan met de toolkit, deze hebben jullie eerder ontvangen. 
 
Vervolg 
In de toolkit en het bijbehorende stappenplan staat precies wat er van jullie als regio- en admiraliteitsbesturen wordt verwacht. Als het goed is zijn jullie nu bezig met de stap ‘hernieuwde kennismaking en in kaart brengen situaties’. We moedigen jullie aan om voor de zomer het contact met elkaar te zoeken en hier actief mee aan de slag te gaan.  
 
Groepen informeren 
Gelijk met deze mail zal er ook een e-mail verstuurd worden naar voorzitters en secretarissen van Scoutinggroepen, om hen te informeren over het project Organisatie regio’s en admiraliteiten. Zo houden we alle Scoutinggroepen goed geïnformeerd. In deze e-mail zal verwezen worden naar regio’s en admiraliteiten waar ze terecht kunnen met vragen.  
 
Regiocontactpersonen 
Jullie eigen regiocontactpersoon kan als vraagbaak dienen in dit proces. Zij kunnen jullie eventueel doorverwijzen naar vrijwilligers of beroepskrachten die jullie verder kunnen helpen. Ja mag ook altijd een mailtje sturen naar Landelijk team Groepen en regio’s wanneer je er niet uit komt, via groepenenregios@scouting.nl.
 
Samen 
Tijdens dit project komt er veel op ons af. We hopen echter dat we elkaar kunnen helpen door de samenwerking en het contact te blijven opzoeken. Als landelijke teams en projectgroep willen we jullie daar zo veel mogelijk bij helpen. Dus krijg je geen contact met een regio of admiraliteitsbestuur waar je samen mee wilt werken? Wacht dan niet te lang om hulp in te roepen. Verder zijn we erg benieuwd hoe jullie inventarisaties eruit gaan zien. Op basis daarvan kunnen we samen verder zoeken naar een goede werkbare ondersteuningsvorm.  
 
Tijd 
Voor het gehele project willen we twee jaar uit trekken en we hopen dan ook dat op 1-1-2024 de structuur geïmplementeerd is. Maar nog belangrijker: dat de samenwerking tussen regio’s en admiraliteiten, regio’s onderling en admiraliteiten onderling een boost heeft gekregen.  
 
Alvast bedankt voor jullie inzet!
 
Namens de projectgroep Organisatie regio’s en admiraliteiten. 
Roel Ossewold (projectleider) 
Wiebo Hobma (regio- en admiraliteitssupport) 
Deze mail is verstuurd aan voorzitters en secretarissen van regio's en admiraliteiten.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland