Uitnodiging 18 juni 2022: opening Avonturenhuis Scoutinglandgoed Zeewolde
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
Zaterdag 18 juni 2022
Uitnodiging opening Avonturenhuis 
Kom met je speltak naar de opening van het Avonturenhuis en blijf een nachtje gratis kamperen op het Scoutinglandgoed!

Beste scouts, 
 
Op zaterdag 18 juni 2022 wordt het Avonturenhuis op het Scoutinglandgoed in Zeewolde op spectaculaire wijze geopend. We nodigen je graag uit hierbij aanwezig te zijn. Je kunt zelfs een gratis nachtje overnachten op het kampeerterrein.
 
Doe mee aan de opening op 18 juni en krijg een gratis overnachting 
Een lintje knippen is maar saai. Dus we gaan het Avonturenhuis feestelijk openen. Dat doen we samen met jeugdleden uit het hele land, vrijwilligers en partners van Scouting Nederland. We bouwen zaterdag 18 juni gezamenlijk aan een mega kettingreactie met heel veel verschillende materialen (check de site voor een filmpje!). Om die kettingreactie te kunnen bouwen is jullie hulp nodig. 

Je speltak kan ervoor kiezen om diezelfde dag op en neer te rijden naar Scoutinglandgoed Zeewolde. Maar je kunt er ook voor kiezen om er een GRATIS nachtje slapen op een van de kampeervelden aan vast te plakken. Handig! Je komt zaterdagochtend met je speltak aan op het terrein en kan dan je eigen programma invullen. ’s Middags zijn jullie bij de opening aanwezig en ga je bouwen aan de kettingreactie. Er zijn ook nog allerlei andere toffe activiteiten waarmee jullie je die middag kunnen vermaken. Zoals suppen, kanovaren, klimmen in het Avonturenhuis, een geocache, stormbaan en meer. Het programma van de opening duurt van 12.30 tot 17.30 uur. Als je een nachtje blijft slapen dan kun je daarvoor en daarna je eigen kamp organiseren. 
 
Wanneer: zaterdag 18 juni van 12.30 tot 17.30 uur. 
Adres: Nulderpad 5 in Zeewolde 
Deelname: zowel deelname aan de openingsactiviteit als de eventuele overnachting op het kampeerterrein zijn gratis. Aanmelden is verplicht. Kijk op scouting.nl/avonturenhuis voor de voorwaarden. 
 
Aanmelden
Laat je ons weten of jouw speltak(ken) komt/komen? Ga naar scouting.nl/avonturenhuis voor nog meer informatie en om je speltak(ken) aan te melden. 
 
Met feestelijke groet, 
 
Fedde Boersma, directeur Scouting Nederland en Scoutinglandgoed Zeewolde 
Jaap Boot, voorzitter landelijk bestuur Scouting Nederland 

Je ontvangt deze e-mail omdat je als leiding of bestuurslid staat ingeschreven bij Scouting.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland