Brief vanuit Scouting Nederland naar wethouders Jeugd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
mei 2022
Brief naar wethouders Jeugd
Beste ,

Graag informeren we je over een brief die we zojuist hebben gestuurd naar alle wethouders Jeugd in Nederlandse gemeenten. In de brief vragen we (opnieuw) aandacht voor positief jeugdbeleid binnen gemeentes. De volledige brief is te lezen op de website van Scouting Nederland.

We informeren je hierover, omdat we het belangrijk vinden dat jij als bestuurslid van de regio op de hoogte bent van correspondentie van Scouting Nederland naar gemeentes. Deze informatie is ook verzonden naar de besturen van Scoutinggroepen uit jouw regio. Het biedt dit jouw regio en de Scoutinggroepen kansen: nodig de wethouder bijvoorbeeld eens uit voor een werkbezoek bij jouw regio of evenement. Zo kan de wethouder met eigen ogen zien wat Scouting betekent in de levens van onze jeugdleden. Een werkbezoek hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Laten zien wat je doet is al bijzonder genoeg en eigenlijk is ieder moment hier goed voor. Op de website vind je allerlei informatie die je kunt gebruiken om een werkbezoek te organiseren. Hier vind je een voorbeelduitnodiging, ideeën voor activiteiten, tips voor de organisatie en communicatie en handvatten om de boodschap over te brengen. 

We wensen je veel plezier met het organiseren van een eventueel werkbezoek. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan vooral weten!

Met vriendelijke groet,
Wendy van Rossum
Landelijk team Communicatie
Lees meer!
Deze mail is verstuurd naar voorzitters en secretarissen van Scoutinggroepen.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland