nu te downloaden op de website.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
juli 2022
Conceptverslag landelijke raad 11 juni 2022 en enkele notities
Beste scout,

Conceptverslag landelijke raad 11 juni ​en enkele toelichtende notities
Vandaag is het ​conceptverslag van de landelijke raad van 11 juni jl. op de website geplaatst​. ​Daarnaast is aan de landelijke raad toegezegd de Nota van uitgangspunten voor de nieuwbouw van een Ontmoetingscentrum in Zeewolde met bijbehorende toelichting en een toelichting op de ontwikkeling van Larikslaan 5 met de landelijke raad te delen. 

​​Het conceptverslag van de landelijke raad en andere genoemde notities zijn, ook voor alle andere betrokkenen en geïnteresseerden, te downloaden via de website: landelijke raad 11 juni 2022

De volgende landelijke raad (de 100e) staat gepland op  zaterdag 10 december a.s.
Regiovoorstellen kunnen worden ingediend tot uiterlijk zondag ​9 oktober en de agenda zal ​uiterlijk worden verstuurd op ​vrijdag 28 oktober.  

Financiële avond
Op donderdagavond 10 november a.s. is er een informatieavond over financiën. Deze informatieavond is speciaal bedoeld voor leden van de landelijke raad en zal digitaal gehouden worden. Tijdens deze avond worden geen besluiten genomen, maar kunnen vooral vragen worden gesteld en wordt informatie gegeven. Uiteraard ben je van harte welkom om voor deze bijeenkomst al vragen te stellen via landelijkeraad@scouting.nl.

Inschrijven voor de landelijke raad en de financiële avond kan vanaf eind oktober.

Bij vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar landelijkeraad@scouting.nl.


Met vriendelijke groet,

Landelijk bestuur
Dit bericht is bestemd voor leden van de landelijke raad, het landelijk bestuur en geïnteresseerden
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland