Herinnering
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
juli 2022
Herinnering: planning implementatiefase Scouting Academy 2.0 
Beste coördinator Scouting Academy,

Enkele weken geleden hebben we je onderstaande mail met uitnodiging voor een enquête gestuurd. Omdat we van jouw regio nog geen reactie hebben gehad, ontvang je deze herinnering. We verzoeken je vriendelijk om namens jouw regio de enquête alsnog in te vullen. De invultijd is 2 minuten. De enquête voorziet in de situaties dat de implementatie van Scouting Academy 2.0 nog niet helemaal duidelijk is in jouw regio of nog vragen oproept. Je doet ons er een groot plezier mee als je deze alsnog invult! 

Heb je de afgelopen dagen net de enquête ingevuld? Dan hebben jouw antwoorden en deze mail elkaar gekruist en mag je deze mail negeren.



Zoals je hopelijk weet zijn we druk bezig met de doorontwikkeling van de methodiek Scouting Academy 2.0. Graag geven we je een update met betrekking tot de status en de planning. Ook zijn we benieuwd hoe je regio aankijkt tegen de planning voor de invoering van de methode Scouting Academy 2.0. Om alles goed aan te laten sluiten op elkaar vragen we je om via dit formulier te laten weten wanneer je regio van plan is om te beginnen met de invoering. Als je dit nog niet weet is dat niet erg, vul dan ook het formulier in. 

Bijeenkomsten  
Aan de hand van de antwoorden organiseren we een aantal bijeenkomsten. Deze vinden plaats in het najaar van 2022 en hiervoor nodigen we per regio de praktijkcoaches, praktijkbegeleiders én de desbetreffende landelijke opleider uit. Regio’s die gelijktijdig starten worden samengevoegd in één bijeenkomst.  

Volgende fase Scouting Academy 2.0 
Het najaar van 2022 gaan we bij een aantal groepen een pilot doen met de nieuwe methodiek. Als deze pilot succesvol verloopt dan zal in 2023 stapsgewijs de nieuwe methodiek worden uitgerold. 

Tot slot 
Zou je het formulier willen invullen vóór 15 augustus? Deze informatie helpt ons om de bijeenkomsten goed te plannen en te zorgen dat iedereen op tijd een uitnodiging ontvangt. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze mail of het formulier? Mail dan naar scoutingacademy@scouting.nl.  

Met vriendelijke scoutinggroet, 
namens het projectteam doorontwikkeling methodiek Scouting Academy 2.0, 

Joost Felix 
Deze mail is gestuurd naar coördinatoren Scouting Academy en secretarissen van de regio's en opleiders van Landelijk team Scouting Academy Support.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland