Meld je nu aan!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
augustus 2022
Informatieavond implementatie Scouting Academy 2.0  
Beste scout,
 
Zoals je waarschijnlijk bekend is, zijn we hard aan het werk met het doorontwikkelen van Scouting Academy, ook wel bekend als SA 2.0. Vanuit jullie regio is aangegeven hier in de eerste helft van 2023 mee aan de slag te willen gaan. Dit is de reden voor de projectgroep ‘doorontwikkeling methodiek Scouting Academy’ om jou uit te nodigen voor een informatieavond over SA 2.0.  
 
Tijdens deze informatieavond willen we graag met je delen hoe de nieuwe kwalificatie voor leidinggevende, op kamp en teamleider eruitziet. Ook de nieuwe toelichting op de kwalificatiekaart en de routekaart voor de genoemde kwalificaties willen we graag met jullie delen.  
 
Het doel van deze avond is om te zorgen dat je alle (beschikbare) informatie hebt en praktijkbegeleiders, praktijkcoaches, trainers en alle overige betrokkenen in de regio kunnen gaan overleggen wat dit voor je betekent en hoe een eventuele planning eruit zou kunnen zien.  
 
Er zijn twee informatieavonden gepland; 
 
Als je je hebt ingeschreven, ontvang je op de dag van of de dag voor de informatieavond een mail met de link naar de MS Teams vergadering. Hopelijk spreken we elkaar op 27 september of 20 oktober! 
 
Met vriendelijke Scoutinggroet, 
Namens de projectgroep doorontwikkeling methodiek Scouting Academy, 
Joost Felix 
 
P.S. Voor de regio’s die hebben aangegeven dat zij later van start gaan of nog niet weten wanneer zij van start gaan met SA 2.0 worden later nog extra informatieavonden georganiseerd. 
Deze mail is verstuurd aan regionale coördinatoren SA, praktijkcoaches, trainers, praktijkbegeleiders van de regio’s Neder Veluwe, ZON, De Meierij, Utrechtse Heuvelrug, Hart van Brabant, Westland, Den Haag, Vlietstreek, Noord Holland Noord, De Baronie,  
Cc: coördinatoren Landelijke teams Scouting Academy, Team Informatie en Communicatie Scouting Academy; Scouting Academy Support; projectteam SA2.0 .
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland