Update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
augustus 2022
Informatieavond implementatie Scouting Academy 2.0  
Beste scout,
 
Zoals je waarschijnlijk bekend is, zijn we hard aan het werk met het doorontwikkelen van Scouting Academy, ook wel bekend als SA 2.0. Vanuit jullie regio is aangegeven hier in de tweede helft van 2023 mee aan de slag te willen gaan, nog niet te weten wanneer je hiermee wilt beginnen of hebben we helaas geen reactie mogen ontvangen.  
 
In het voorjaar van 2023 zullen we een aantal online informatiesessies organiseren over de overgang naar SA 2.0. Je zult hiervoor een uitnodiging ontvangen. Tijdens deze informatiesessies zullen we de ervaringen opgedaan tijdens de pilots en in de regio’s die al van start zijn gegaan met je delen en natuurlijk ook de beschikbare materialen. 
 
Mocht je toch al in de eerste helft van 2023 van start willen gaan, stuur dan een mailtje naar scoutingacademy@scouting.nl en dan zorgen wij dat je wordt uitgenodigd voor de informatiesessie in het najaar van 2022. 
 
Met vriendelijke Scoutinggroet, 
Namens de projectgroep doorontwikkeling methodiek Scouting Academy, 
Joost Felix 
Deze mail is verstuurd aan regionale coördinatoren SA, secretaris regiobestuur van alle regio’s behalve de volgende regio’s: Neder Veluwe, ZON, De Meierij, Utrechtse Heuvelrug, Hart van Brabant, Westland, Den Haag, Vlietstreek, Noord Holland Noord, De Baronie.
Cc: coördinatoren Landelijk team Scouting Academy, team TIC-SA; Scouting Academy Support; projectteam SA2.0 
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland