Een update over het project voor jou!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
• Mijn Scouting • Ontdek Scouting • Bekijk online
Scouting
september 2022
Stand van zaken project Organisatie regio's en admiraliteiten
Beste voorzitter of secretaris, 

Graag willen we jullie even een update geven waar we staan in het project Organisatie regio’s en admiraliteiten. 

Klankbordgroep
Een eerste voorstel voor aanpassing van het huishoudelijk reglement is dinsdag besproken in de klankbordgroep. Aan de hand van enkele stellingen is door 25 mensen input gegeven op een aantal keuzes en vragen in het voorstel. De padlet die gebruikt is, kun je hier bekijken
 
Op enkele opmerkingen is tijdens de bijeenkomst via een discussie nog nader ingezoomd. Op basis van de feedback zal het een en ander in het stuk aangepast worden en zullen adviezen worden meegenomen. De padlet blijft nog even open voor aanvullende opmerkingen. Zit er nog niemand van je regio/admiraliteit in de klankbordgroep? Dan kun je je hier nog aanmelden.  

Voorzittersoverleg
Op het voorzittersoverleg van 1 oktober zullen we ook aandacht schenken aan dit project. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan direct. Dat kan via deze link in Scouts Online.

Eerdere communicatie
Er is inmiddels al een hoop communicatie over dit onderwerp geweest. Voor degene die het overzicht een beetje is kwijtgeraakt hieronder een overzichtje met alle relevante communicatie tot nu toe. 
Naar voorzitters en secretarissen van regio's en admiraliteiten: 
Naar groepsbesturen: 
We hopen dat je nu weer helemaal op de hoogte bent. We zien je graag op 1 oktober op het voorzittersoverleg. 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over dit project dan kun je contact opnemen met Roel Ossewold (projectleider) via roel.ossewold@scouting.nl, Wiebo Hobma (regio- / admiraliteitsconsulent) via wiebo.hobma@scouting.nl of Rozemarijn Hoobroeckx (coördinator juridische zaken) via rozemarijn.hoobroeckx@scouting.nl.
 
Met vriendelijke groet, 
Projectgroep Organisatie regio’s en admiraliteiten
Deze mail is verstuurd aan voorzitters en secretarissen van regio's en admiraliteiten.
Scouting Nederland
Larikslaan 5
3833 AM Leusden
www.scouting.nl
Vind Scouting op
Facebook   Twitter   Linkedin   Youtube   Instagram
Trotse partner van Scouting Nederland